Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulek797

bardzo obfite miesiaczki po porodzie

Polecane posty

witam coreczka ma juz pol roku.nie karmilam corki piersia z powodu komplikacji poporodowych.po ok 6 tyg po porodzie dostalam 1 miesiaczke.byka silna nawet bardzo po porodzie tak nie mialam no ale mialam lyzeczkowanie macicy.corka ma juz pol roku a ja co msc sie mecze..przez 3 dni bardzo boli mnie brzuch krwawie okropnie .o tamponach moge zapomniec.uper extra dlugie podpaski tez nie dla mnie.doszlo do tego ze uzywam corki pampersow bo wszystko przecieka.przez 3 dni jestem wylaczona z zycia nigdzie nie moge wyjsc poza tym nie mam na nic sily.bylam u lekarza powiedzial ze moze jeszcze sie ustabilizuje.mialyscie tak macie jakies rady jak zmniejszyc krwawienia.

Gość mysssssssssssssszzzzzzzzzzzzzz
Mam tak też niestety, a moja córka ma już 10 miesięcy.

Gość szukampatrze
też tak miałam :( zaraz po skonczonym połogu dostalam okresu takiego, ze balam sie wstac z krzesla,bo lecialo ze mnie niemilosiernie.ale bylo tak tylko przez pierwsze 3-4 miesiączki,pozniej sie unormowalo,ale i tak mam bardziej obfite,niz przed ciaza

Gość kwiaciarenka
tez urodzilam córke we wrzesniu.ma ;pol roku a ja dopiero po wizycie u lekarza dostalam tabletki na wywolanie okresu,teraz mam juz 2 miesiączke. jest mocna obfita i bolesna