Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurijaa

po dwoch spotkaniach z facetem

Polecane posty

Gość nurijaa

Poznalam w necie faceta. Spotkalismy sie 2 razy, z jego inicjatywy. Mimo ze naprawde dobrze nam sie rozmawia, nie powiedzial jeszcze do mnie, ze dziekuje za mily wieczor, czy za rozmowe czy ze ja jestem mila czy jakas... Nic. Nic milego, nic niemilego. Zero komentarza. To ja dziekowalam mu na odchodnym, bo juz mialam wrazenie, ze on powie 'czesc' i tyle. Nie wiem co sadzic o takim zachowaniu.

Gość eM78
Absolutnie nie dziękuj, przyzwyczaisz go do tego, że to Tobie zależy, że Ty zabiegasz. Jak on nie podziękuje, to trudno - miej troszkę honoru.

Gość saraaa987
Dokładnie, nie płaszcz sie przed nim. Ja będąc na pierwszej randce z moim obecnym chłopakiem śmiesznie się czułam, wgl nam sie rozmowa nie kleiła i ja odwoził mnie do domu to 20 min nic nie gadalismy, wysiadłam z auta, powiedzial "do widzenia" i tyle. Zrezygnowana bylam :PbJednak weszlam do domu i po kilku minutach dostalam sms'a ze "dziekuje, ze bylo milo i ma nadzieje ze to powtorzymy" Moze twoj sie wstydzi powiedziec tego prosto w oczy :)

Gość hajdulla
A moze facet jest z tych, co nie komplementują kobiet?

Gość nurijaa
On ani nie mowi, ani nic nie pisze. Na spotkania umawialismy przez maile. Nigdy nie dzwonil do mnie, ani nie wyslal smsa.