Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milkla17

seks bez zobowiązań, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Milkla17

WITAM, mam 17 lat i niedawno dostałam propozycje seksu bez zobowiązań od nieziemskiego ale dużo starszego ode mnie faceta, jest mega przystojny i spodobała mi się ta propozycja. chodzi tu tylko o seks, o nic więcej, jemu tak jak i mi w tym przypadku zależy wyłącznie na tym, a nie na miłości, chyba że francuskiej. co sadzicie o jedno lub kilku razowych przygodach? LICZĘ NA SZCZERE ODPOWIEDZI :D

Gość Milkla17
zgodzić się, czy nie? dodam że jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku i chcemy tego samego. :)

Gość abcdabcd
jestem na tak ale.................. nie w twoim wieku!!! sorry ale jeszcze dziecko z ciebie

Gość faciooo
A ile on ma lat?

Gość Milkla17
stracilam cnote w wieku 15 lat, wiec chyba dorosłam do seksu bez zobowiązań, on ma 22

Gość Milkla17
On ma 51 lat, wiem, wiem, że sporawo ale wygląda na mniej.

Gość abcdabcd
jeden i drugi wpis przedni :p jak babcie kocham nie mam pojęcia który jest autorki bo oba są przerażające

Gość Midlands and we
Na dziwke go nie stac?

Gość Milkla17
oczywiście pisząc, że straciłam dziewictwo, miałam na myśli normalny seks. Bo cały czas jeszcze jestem dziewicą analną.

Milkla17 Jeżeli jesteś zwykłą szarą kurwą jakich pełno to się zgódź :D:D z dużo starszym facetem :D:D ... Pewnie za dżinsy, albo komórkę :o... Koleś się będzie cieszył że znalazł pustą dupę:D. A np jeżeli z nim zaskoczysz to facet pokaże ci swoją dojrzałość jaki to odpowiedzialny z racji wieku :D jest .. karze spierdalać i z uśmiechem na twarzy powie " sama tego chciałaś".... Powodzenia :D🖐️

Gość Milkla17
znowu ktoś się kurwa pode mnie podszywa !! debnilna osobo, czy ty nie masz mózgu czy tylko udajesz takiego idiote?

Gość Milkla17
2 pierwsze odpowiedzi sa prawdziwe i moje, dopiero odwiedziłam tę strone, moja ostatnia odpowiedź to ta w której pisze ze ten chlopak ma 22 lata

Gość Taki jeden ziom :P
no i juz watek jest sledzony przez sluzby antypedofilskie kompletny brak wolnosci w internecie!!!!!!

Gość milkla 17
chodzi o tego kto sie pode mnie podszywa czy o mnie

Gość Milkla 17
prosilabym o odpowiedź ....

Gość Jeronikkkk
tylko uwaga, zeby ten z kim ten seks uprawiamy nie mial stalego partnera, chyba, ze chcemy skonczyc z twarza polana substancja zraca - to nie odosobnione przypadki...

Gość Milkla 17
a ja chce ze starszym i doswiadczonym... chce spróbowac jak to jest być z prawdziwym męzczyzna a nie z dzieciakiem jak moj poprzedni partner

Gość Milkla 17
chcialabym dowiedzieć się jak pożniej się to odczówa, czy się przywiązuje, czy daje sobie spokój po seksie

Dziewczynow co ty sie chcesz wpakować? Na seks bez zobowiązań trzeba mieć choć trochę wyrachowania w sobie , zero uczuć, emocji , a ty za dużo myślisz o tym i to już jest fiasko

Gość Helgaaaa
moze sie to zle skonczyc - osoby zdradzane bywaja msciwe