Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naomiclark

bóle !!

Polecane posty

podczas bieganie ost mnie łydki bolą .. tzn to jest takli nie ból a praca ? nie no mięśnie czuje i to tak nieźle.. dodam , że biegam od 2tygodni i wolniutkim tempem - 4-6 km .. taki jogging. obawiam się , efektu takiego , że zamiast schudnąć to mięsni się narobie takich wielkich .. tzn rozrost a nie chcę moich łydek , czy ud jeszcze powiększać !! i wiem , że trzeba mniej jeść jesli mi zalezy na tym aby chudnąc od biegania .. i tak robie.. czy ten ból normalny ? nie mam się co martwić , że rozrosną mi się łydki ?

Gość 15min-18max
A wiosna już już... ból zniknie ale łydy nie.

Gość 15min-18max
Jesteś dwulicowa? znaczy 2-nickowa. Naprawdę jesteś gruba, bo tylko grubasy są kąśliwe.

hahaahahhhahahhahahad uważaj , bo się rozpłacze hahaha.. BYWAJ CHŁOPCZE !!! ___________________________________ tego tu nie widze zakompleksionego dzieciaka.. kurr do lekcji się weź a nie szpanujesz "ostrą gębą" na forach i ludzią dupe zawracasz... skończyłam ... czekam na odp :)

Gość 15min-18max
O kompleksach to ty piszesz, wiec... pulpeciku z wielkimi udami i łydami radzę ci nie siedź na kafe tylko ćwicz! Ruchu nigdy za wiele w twoim stanie.