Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandorando

BAWIMY SIĘ W RYMY!

Polecane posty

Gość Mc Maron
Siedzę dziś na kafeterii Ręką mą grzebię w mizerii A dlaczego właśnie tam? To jest podstęp!Mówię wam! Bo to wcale nie ogórki lecz to określenie dziurki Wtedy przyszedł Śmieszny Student Bo zawalił polibudę Przez bardzo był wkurzony, znów nie dobrnął do obrony! Wpadł po piwie do pokoju patrzy-laska w Ewy stroju, jedną ręką posty piszę, a przez drugą łamie ciszę, mam na myśli ciszę nocną, po palcówkę robi ostrą, przy tym ostro jęczy,sapie, student myśli-się załapie,:classic_cool:

Gość nocna sowa mądra głowa
Mc maron haha 10/10 ;D

Gość Mc Maron
no to remis--> ty sie żenisz? [powinno być tak-lepszy rytm] Nie!Na razie się nie żenię.Jak i zdania też nie zmienię-remis!Remis!Piszę wam a jak nie to wygram sam! Śluby grzeczne bo ja złożyłem będąc w gości. Na parafi u plebana ,moja d**a uklepana.Więc powtarzam sie nie żenie i dla żadnej z zdania nie zmienie JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE-AHA AHA-JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE-Aha aha-jedźmy dalej ze studentem bo historia jest z przekrętem:classic_cool:

Siedzę dziś na kafeterii Ręką mą grzebię w mizerii A dlaczego właśnie tam? To jest podstęp!Mówię wam! Bo to wcale nie ogórki lecz to określenie dziurki Wtedy przyszedł Śmieszny Student Bo zawalił polibudę Przez bardzo był wkurzony, znów nie dobrnął do obrony! Wpadł po piwie do pokoju patrzy-laska w Ewy stroju, jedną ręką posty piszę, a przez drugą łamie ciszę, mam na myśli ciszę nocną, po palcówkę robi ostrą, przy tym ostro jęczy,sapie, student myśli-się załapie, Ale gdyż jest wielką ciotą (to jest taką anegdotą) laska twarz jego zobaczywszy wargę dolną swą przygryzłszy uciekła stamtąd w podskokach zostawiając go w reebokach

Gość Mc Maron
Student myśli-się załapie, lecz czy "Ewa"się połapie-tutaj posty,rękodzieło,jak się włączyć w całe dzieło?

Gość Jedziemy dalej kochani
Nie uciekla za dalego,student zawżdy rozlał mleko-wtem w pokoju światło zgasło i poczuli skisłe:classic_cool:

*masło:classic_cool:

Morał z tego, Mili, taki, że śmietana dobra z rana, gdy wieczorem chcesz zabawić lepiej spróbować banana. Niech się student uczy nocą, z rana z Ewą niech się grzmocą!:classic_cool: ps może ktoś zapoda jaki kolejny tekst?:classic_cool:

Siedzę dziś na kafeterii Ręką mą grzebię w mizerii A dlaczego właśnie tam? To jest podstęp!Mówię wam! Bo to wcale nie ogórki lecz to określenie dziurki Wtedy przyszedł Śmieszny Student Bo zawalił polibudę Przez bardzo był wkurzony, znów nie dobrnął do obrony! Wpadł po piwie do pokoju patrzy-laska w Ewy stroju, jedną ręką posty piszę, a przez drugą łamie ciszę, mam na myśli ciszę nocną, po palcówkę robi ostrą, przy tym ostro jęczy,sapie, student myśli-się załapie, Ale gdyż jest wielką ciotą (to jest taką anegdotą) laska twarz jego zobaczywszy wargę dolną swą przygryzłszy uciekła stamtąd w podskokach zostawiając go w reebokach Nie uciekla za dalego, student zawżdy rozlał mleko- wtem w pokoju światło zgasło i poczuli skisłe masło kwas masłowy - rzecz niemiła - lepiej, by się rozmyśliła Ewa nim ją Student złapie ten za jej plecami człapie

Siedzę dziś na kafeterii Ręką mą grzebię w mizerii A dlaczego właśnie tam? To jest podstęp!Mówię wam! Bo to wcale nie ogórki lecz to określenie dziurki Wtedy przyszedł Śmieszny Student Bo zawalił polibudę Przez bardzo był wkurzony, znów nie dobrnął do obrony! Wpadł po piwie do pokoju patrzy-laska w Ewy stroju, jedną ręką posty piszę, a przez drugą łamie ciszę, mam na myśli ciszę nocną, po palcówkę robi ostrą, przy tym ostro jęczy,sapie, student myśli-się załapie, Ale gdyż jest wielką ciotą (to jest taką anegdotą) laska twarz jego zobaczywszy wargę dolną swą przygryzłszy uciekła stamtąd w podskokach zostawiając go w reebokach Nie uciekla za dalego, student zawżdy rozlał mleko- wtem w pokoju światło zgasło i poczuli skisłe masło kwas masłowy - rzecz niemiła - lepiej, by się rozmyśliła Ewa nim ją Student złapie ten za jej plecami człapie. Morał z tego, Mili, taki, że śmietana dobra z rana, gdy wieczorem chcesz zabawić lepiej spróbować banana. Niech się student uczy nocą, z rana z Ewą niech się grzmocą! No, i jest fajnie:D

Gość Pomarańcze dziękuję za zabawę
Coś mi nie pasowało ale- "przez to bardzo był wkurzony znów nie dobrnął do obrony" Teraz jest git:classic_cool:

Siedzę dziś na kafeterii Ręką mą grzebię w mizerii A dlaczego właśnie tam? To jest podstęp!Mówię wam! Bo to wcale nie ogórki lecz to określenie dziurki piszę Ewa z Koziej Wólki:classic_cool: Hej ta historia ma sens-pierwsza zwrotka to jest to co w poście piszę laska w "stroju Ewy":D

Takim oto sposobem mamy interesująca i niezwykle spójną strukuralnie całość: 🌻"Siedzę dziś na kafeterii Ręką mą grzebię w mizerii A dlaczego właśnie tam?Pytał z kaffe pewien Pan. W tkwi podstęp!Piszę wam! Bo to wcale nie ogórki lecz to określenie dziurki Wtedy przyszedł Śmieszny Student Bo zawalił polibudę Przez to bardzo był wkurzony, znów nie dobrnął do obrony! Wpadł po piwie do pokoju patrzy-laska w Ewy stroju, jedną ręką posty piszę, a przez drugą łamie ciszę, mam na myśli ciszę nocną, po palcówkę robi ostrą, przy tym ostro jęczy,sapie, student myśli-się załapie, Ale gdyż jest wielką ciotą (to jest taką anegdotą) laska twarz jego zobaczywszy wargę dolną swą przygryzłszy uciekła stamtąd w podskokach zostawiając go w reebokach Nie uciekla za dalego, student zawżdy rozlał mleko- wtem w pokoju światło zgasło i poczuli skisłe masło kwas masłowy - rzecz niemiła - lepiej, by się rozmyśliła Ewa nim ją Student złapie ten za jej plecami człapie. Morał z tego, Mili, taki, że śmietana dobra z rana, gdy wieczorem chcesz zabawić lepiej spróbować banana. Niech się student uczy nocą, z rana z Ewą niech się grzmocą!"🌻 Good Work

*-W tym tkwi podstęp-:classic_cool: O tak właśnie miało być-z literówką trudno żyć

Gość Krytyk recenzuje 24h
Kolosalne dzieło.Napewno historia jak i wrażliwość ludzka wpisze je po wsze czasy do annałów poezji psychometafizycznie i mentalnie zaangażowanej