Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed trudnym wyborem

Ktory staz powinnam wybrac?

Polecane posty

Tyle czasu bylam juz bezrobotna a teraz dostalam az 4 oferty propozycji stazu - sklep obuwniczy - kawiarnia - hotelowa restauracja - salon play I co teraz??? co powinnam wybrac????? Kawiarnia i hotelowa restauracja to miejsce w ktorych jest ruch i chyba jest za ciezko, w sklepie obuwniczym chyba nie mialabym co liczyc po stazu na zatrudnienie a w takim salonie.....????? Narazie jest tylko zlozenie cv tu i tam ale w dwoch miejsca mialabym juz zaklepane miejsce.

Gość kvkndfvfv
jakby do salonu brali to tam najlepsza praca wg. mnie

No wlasnie z pracodawca tam juz ustalilam ze przyniose skierowanie z pup i on mi to podpisze ze mnie zatrudni, ten pracodawca to dobry znajomy moich rodzicow. To samo w hotelowej restauracji, tam tez moglabym spokojnie isc na staz kelnerski.

Gość kvkndfvfv
jak chcesz w salonie siedząca robota, a w restauracji bardziej aktywna, możliwość większej swobody, ale też więcej roboty ja wolę robotę w biurze

Moja mama mial staz w urzedzie skarbowym i powiedziala mi ze w zadnym biurze sie tyle nie orobila co tam. Ja pracowalam tez w warzywniaku 3 miesiace ale to nie byla praca dla mnie, dlatego restauracji i kawiarni troche sie boje, natomiast ten salon mnie najbardziej interesuje bo chyba z tych wszystkich zakladow tu wymienionych jest tam najmniej pracy.

Gość dfffff
oczywiscie ze w playu w tym sklepie, restauracji czy kawiarni to byc musiała zapierdalac jak mały samochodzik.

Chyba wybiore play. Tam jest tylko jedno miejsce a panie w PUP beda mialy mine bo z tego co mi wiadomo one chcialy tam wstawic kogos swojego. Jak wroce ze skierowaniem w ktorym bedzie ze zostalam zatrudniona.

Gość ale do salonu play szukają osó
b po studiach :)

Gość jjjjjjjkkkkoooo
Weź kilka uwag na ten temat 1. Co masz najbliżej 2. Co chcesz w życiu robic 3. Co zamierzasz? 4. I jakie masz wykształcenie? bo jeśli nie masz studiów a masz średnie z maturą lub tym bardziej bez to nie bierz się za play, tam ludzie wykształceni są.

Gość a w czym będziesz się czuła
najlepiej?