Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemjuzcorobic

Co mi jest? Nerwica ,astma , serce?

Polecane posty

Gość Niewiemjuzcorobic

Od dziecka chorowałam na astme,teraz mam 20 lat i od jakis 7 lat miałam spokoj z atakami dusznosci. Jakies 3 tygodnie temu troche zabalowałam i wypiłam , na drugi dzien siedziałam z kolegą w knajpie i nagle zaczeło mi sie robic strasznie słabo , strasznie sie spociłam , kreciło mi sie w głowie etc. Kolejna taka sytuacja miała miejsce tez po imprezie. Jakis tydzien po tym siedziałam grzecznie w domu i nagle zaczelam sie dusic , po paru godzinach meki ,wezwalam pogotowie , dali mi zastrzyk na rozszerzenie płuc jako ,że choruje na astme ,ale powiedzieli ,ze w oskrzelach nic nie słyszą , zabrali mnie na ostry dyzur zrobilli ekg ,wszystko ok,. Od tamtej pory ciągle mam problemy z oddychaniem... Czuje jakby powietrze mi dochodziło tylko do połowy. Byłam u lekarza , dostałam jakies inhalatory ,ale lekarka tez nic na oskrzelach nie słyszała . Niedawno znów byłam na ostrym dyżurze , lekarz ZNOW nic nie słyszał ,co mogłoby sugerowac atak astmy, zasugerował nerwice ,czy to mozliwe? Dodam ,ze wtedy niczym sie nie denerowałamm,choć z reguły jestem BARDZO nerwowa ... DOpiero teraz ciągle o tym myśle ,boję się ,że znów zaczne się dusić , teraz też nie śpie z powodu duszności. Jeszcze jedno pytanie czy nadczynnosc tarczycy moze miec cos z tym wspolnego?

Gość agaaaataaaaaa
Mam też takie objawy- duszność , nie mogę nabrać powietrza jakby mi coś blokowało . Troche przechodzi mi po środkach uspokajających.

Gość to jest nerwica
ja tez mam problemy z oddychaniem i do tego boli mnie w okolicy serca ale lekarz powiedzial ze to od nerwicy:O

Gość aleee
Jezeli lekarze nic nie wykryli to pewno nerwica, też mialam takie objawy.