Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lvlyyy

pomooocy , niezdecydowanie

Polecane posty

Gość lvlyyy

Mam ch*jowy temat ,ale nikt mi nie umie w nim pomóc nawet przyjaciółki ,bo nikt tego nie rozumie .. w sumie nawet ja tego nie rozumiem . Mam chłopaka ,5 miechów .Od początku było tak że latał za mną ,a ja miałam wjb ..on wielce zakochany ,ja byłam z nim bo byłam . Interesowałam się innymi ,a on wierny . Z czasem zakochałam się i ustatkowałam . Wszystko sie układało ,ale ostatnio powróciło mi " niezdecydowanie ". Nie wiem jak to napisać .. Mam dopiero 17 lat .. on 20. Jestem młoda ,chciałabym się bawić jeszcze i szaleć z innymi ,nie jestem chyba gotowa na stały związek . Po myśli ciągle chodzi mi żeby zerwać I móc robić co chce ,z kim chce ,ale jeszcze nie na stałe . i nie wiem co robic .. Wiem że pewnie mi napiszecie Tutaj " skoro Go kochasz,to nie myslalabys o innych " domyslam sie .. sama tego nie rozumiem . z Jednej strony nie chce go stracic ,bo boje się ze juz do mnie nigdy nie wroci . a z drugiej strony ,nie jestem gotowa na staly związek chyba i chcialabym jeszcze sie wybawić .. nie radzę już sb z tym .

Gość skoro Go kochasz,to nie...
tak mowia tylko nastolatki. Jak nie ma innego to pobadz z nim jeszcze, z czasem sie przekonasz czy to jest ten czy nie. Przeciez nie musisz sie od razu decydowac na slub.

Gość lvlyy
wiem,wiem . ale to juz 5miechow . mam do niego wiele ,nie potafie go zostawic ..ale czasem brakuje mi wolnosci i mam mysli ze jeszcze jestem młoda i powinnam sie wybawic..