Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość movano5

Szukam prawdziwej kobiety

Polecane posty

Gość movano5

Szukam prawdziwej kobiety. Może być z dzieckiem lub dziećmi. Nie mam wymagań co do wykształcenia. Szukam ciepłej, wrażliwej kobiety która pragnie mieć oparcie w swoim facecie. Sam dzieci nie mam, ale mogę mieć. Mam 28 lat. Mieszkam w Łodzi. Jestem w stanie zatroszczyć się o rodzinę. Zarówno w kwestii emocjonalnej jak i materialnej. Mam za sobą nieudane małżeństwo. Co jest ze mną nie tak? Sam nie wiem. Nie straszę wyglądem. Głupi też nie jestem. Muszę czuć się komuś potrzebny.

Gość ojeeeeeeeeeeeeeeeeej
Pewnie ostatnie zdanie odzwierciedla twój problem. Jesteś bluszczem, oplatasz się wokół kobiety i dusisz. Do tego pewnie robisz z siebie podnóżek.

Gość No niestety
Kurcze ja bym sie skusila ale niestety jestem zajęta . Wiesz uważam ze powinieneś jechać gdzies do mniejszego miasta i znaleść tam dziewczynę bo malomiastecKowe dziewczyny są wierne potrafią gotować i tak ogólnie :-) powodzenia zycze

Gość ja pani wasza
a po cholere ci cudze dzieci nie latwiej srobic swoje

Gość ja pani wasza
zrobic

Gość movano5
jeeeeeeeeeeeeeeeeej Pewnie ostatnie zdanie odzwierciedla twój problem. Jesteś bluszczem, oplatasz się wokół kobiety i dusisz. Do tego pewnie robisz z siebie podnóżek. Śmiała interpretacja, jednak nie ma w niej za grosz prawdy.

Gość movano5
Do: ja pani wasza Przez takie myślenie jak Twoje jest wiele samotnych matek, którym ciężko znaleźć drugą połowę. Czy One już na to nie zasługują według Ciebie? Czy dzieci nie zasługują na ojca?

Gość hej ja
a szukasz na stałe? czy na przyjacielski układ?:P

Gość ja pani wasza
movano nie nie zasluguja trzeba bylo patrzec przed kim sie nogi rozklada

Gość Liscie po deszczu
Jesli mozesz, napisz cos o sobie. Czemu rozstaliscie sie z zona? Jaki masz zawod, zainteresowania? Masz jakies obostrzenia co wieku czy wygladu wybranki? Jak lubisz spedzac czas? Co Cie denerwuje w zyciu i u innych? Co dla Ciebie znaczy "prawdziwa kobieta"?

Gość movano5
Do: Liscie po deszczu Wyślij mi maila to napiszę Ci. Nie chcę za dużo pisać o sobie na forum. Cenie sobie prywatność.

Gość movano5
Gdybym się zakochał to na pewno na stałe. Żeby stworzyć stałe relacje trzeba się najpierw dobrze poznać.

Gość movano5
Odpowiedz na: ja pani wasza movano nie nie zasluguja trzeba bylo patrzec przed kim sie nogi rozklada Wiesz, czasem racjonalność działań spada. Czary mary a później nara.

Gość gość
hello, a czemu facet nie moze być dobrym ojcem? Bo Co ?Nie da rady ? Nie poradzi sobie?

Gość gość
Hm, raczej mało ktora kobieta mysli o sobie, ze jest zimna i niewrażliwa. Sprobuj blizej określic swoje oczekiwania

Gość gość
I co, znalazłeś kobietę życia?