Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobie a muzą

Pojawiły się kolejne problemy z moją pracą

Polecane posty

Gość sobie a muzą

Pojawiły się kolejne problemy z moją pracą,kolejne bo poprzednie miały na celu wywołanie u mnie problemów finansowych. Po co ten prymitywny skurwysyn miałby coś takiego robić ,to wyjątkowo proste ,nikt normalny nie przejmuje się raczej faktem że jakieś (co tu dużo mówić dość tępawe)bydle wzięło sobie go za cel internetowego ataku.Czyj to jest w końcu problem że jakiś kmiot i łachudra od rana do nocy wyzywa kogoś , szkaluje i opluwa , mój ...? eee raczej wątpię.:) Otóż bydlakowi marzy się możliwość nacisku a widząc że gówno może za przeproszeniem wskórać próbuje innych metod . Prawdopodobnie bydle jakiś tam swój cel osiągnie ,prawdopodobnie w wyniku tych i podobnych działań ,wyjadę z stąd definitywnie..Nie jestem pewien czy chodziło mu dokładnie o to ale jest to już bądź co bądź jakiś konkret ,nie można mieć wszystkiego.:)

Gość sobie a muzą
a co ? poczuwasz się do czegoś ? kto miał zrozumieć to zrozumiał ..mniej wiesz będziesz spał spokojniej .

Gość Panoptykon
A wyjeżdżaj sobie myślisz że kogoś to obejdzie ,zanim ucichnie rechot ,zastanawiam się czy rechoczącym będzie do śmiechu kiedy to ich rozmowy telefoniczne będą streszczane na forum ,że to nie możliwe w ich przypadku ,że ich to nigdy ...z zasady rozsądnie jest raczej nigdy nie mówić "nigdy". Śmieszy mnie jak czytam że w ubiegłym roku sądy, prokuratura, policja i inne służby sięgały po nasze dane o połączeniach dokładnie 1 856 888 razy,robiły dużo więcej a te dane i twierdzenie że niby chodzi tylko o bilingi to zapchaj dziura ,aby zamknąć gębę co najwyżej kilku dziennikarzom.Nie bez znaczenia jest ten oczywisty fakt że część owych "smutnych panów" żyje z niektórymi pismakami w zgodnej symbiozie,dlaczego nie robić sobie przysług gdy ktoś "znany"nas o coś poprosi ,może i my poczujemy się wtedy bardziej ważni.Robienie rzeczy kolosalnych dla przetrwania cywilizacji;) musi być dość męczące jeśli jest całkiem anonimowe ,witamy w naszym nowym wspaniałym kraju.:)

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.