Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

częsta masturbacja

Polecane posty

Gość dajia
chyba dobrze byloby gdybys zasiegnal porady specjalisty np seksuologa

Gość dajia
moze miales jakies niefajne doswiadczenia, nie mowie seksualne ale cos co Cie zraziło np ?

zazwyczaj wyobrażam sobie ogólnie kształt dziewczyny ( nogi, które bardzo lubię itd). Filmiki, przy których się masturbuję też prezentują zazwyczaj ubrane osoby. Bardzo lubię ładnie ubrane dziewczyny.

nie jesteś jakoś szczególnie nieśmiały co do dziewczyn. Ogólnie jestem raczej typem samotnika.

coś mnie zraziło? Może to, że w szkole byłem trochę wyśmiewany przez swoje niecodzienne zainteresowania.

falala: przy kimś? Chyba żartujesz. Nie jestem jakimś zboczeńcem czy ekshibicjonistą.

Gość dajia
o widzisz juz cos mamy.. Lubisz okreslony typ kobiet, czyli tez o ten odbiór taki estetyczny wizualny... nie zadowolisz się tylko samym aktem, musi być wiecej bodzców. Pytanie tylko, czy sam jestes zadowolony z siebie i czy masz przekonanie, ze ty bedziesz się takiej kobiecie podobał ?

hehe tak pytam;p mam znajomego ktory np uwielbia to robic jak dziewczyna patrzy. nie chcial bys przy ladnej dziewczynie co ma ladne nogi i jest ladnie ubrana jezeli ona tez by miala na to ochote? ;P

nie uważam, że się będę podobał, bo teraz jestem w chwilowym dołku z powodu braku pracy.

falala: nie, sorry ale dla mnie to trochę nienormalne masturbować się przy kimś ( zwłaszcza przy obcej osobie).

Gość dajia
dobrze kochani młodzi...pogawedźcie sobie...:) ja mam cos do zrobienia jeszcze. Swoja droga taki przekaz (internet) jest faktycznie niesamowity. Sama sie zasatnawiam jak to jest z moim synem (21 lat) bo jakos nie zeszlismy na takie intymne tematy w realu..

ojej nie musi byc obca;p ale ok tylko pytam przeciez ;) bo skoro sobie to wyobrazasz to myslalam ze w realu tez bys chcial a wiem ze sa dziewczyny ktore tez to lubia i moglibyscie miec oboje z tego przyjemnosc no ale jesli uwazasz ze to chore to ok ;))

dajia: ja w ogóle sobie nie wyobrażam takiej rozmowy w realu z osobą ( przepraszam, że to napiszę ) w Twoim wieku. Kobiety po 40. zazwyczaj traktują osoby w moim wieku za gówniarzy, a częściej nie traktują w ogóle.

Gość dajia
jeszce dodam, ze brak pracy moze powodowac niecheć do wszystkiego. akurat tak mam na wlasnym podworzu, a kobieta w ubraniu (seksownym) tez temat nie obcy w moim zwiazku :)

Gość dajia
a tu sie bardz mylisz...kobiety w moim wieku nie sa zamkniete na takie rozmowy, ani na seks, wrecz odwrotnie.

ale mi nie chodzi o to, że jesteście zamknięte na seks czy na takie rozmowy. Chodzi mi o to, że raczej nie szukacie kontaktu z 25latkami.

Gość dajia
jest w dolku podobnie jak Ty z tego powodu + problemy innego rodzaju seks, który jest dla mnie niewytlumaczalny, ale nie o tym tu mowa. Wszystko da sie przezyc, wszystko poukladac tylko wymaga czasu i wyrozumialosci

dajia: ale ja nie jestem w dołku z powodu braku pracy, choćby dlatego że mam zapewnioną pracę od maja. Teraz nie pracuję drugi miesiąc.

Gość dajia
ja nie szukam, choć propozycja padla od o wiele mlodszego męzczyzny, ale tu juz mam swoje granice. Też jestem z mlodszym ale nie az tak. Ale nie o tym mowa, tylko o tym ze kobiety w moim wieku nie traktuja Was męzczyzn z gory tylko dlatego, ze jesteście młodsi, bzdura.