Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gulaszek

dlaczego moja karta z cyfry +

Polecane posty

nie dziala? mieszkam w niemczech, od grudnia nie byla uzywana, dzwonilam do serwisu, puszczali mi sygnal na karte dwa razy i nic; co robic?

Gość Godejwa
wymiana kart była może.

nie, na pewno nie, bo cala korespondencja przychodzi do mojej mamy i ona o wszystkim mnie informuje; zostalam bez tv

Gość Godejwa
a masz wszystko podłączone? wyciągnij kartę i włóż jeszcze raz. może trzeba jeszcze raz "zainstalować" czy jak , nie wiem , wpisać na nowo kod, długo nie używałaś , może się zresetowało coś.

wszystko podlaczone jsk nalezy, wszystko dziala jak nalezy oprocz mojej karty(sprawdzalam karte kolezanki i jej dzialala); dekoder jest ustawiony na program 1 i na zaden inny nie mozna go przelaczyc

dekoder jest pewnie rozwalony i ponowienie uprawnien nic nie da , robilas reset zasilania ( wyłączenie z gniazdka na włączonym) ewentualnie zrob powrot do ustawien fabrycznych , mozna sprawdzic tez jakosc i moc sygnalu

Gość Godejwa
to karta zrąbana.

dekoder jest ok, bo jak juz pisalam karta kolezanki na nim dzialala; chyba bedzie problem z karta; trzeba ja wymienic czy jak?

Gość Godejwa
takie coś znalazlam na innym forum: ....Po kilku dniach sie wkurzyłem i poszedłem wymienic karte i jak sie okazało to ona była winna wszystkich problemow. Po zamontowaniu nowej karty odczekałem tylko kilka minut i teraz juz wszystko smiga. Ale widac ze problemow było nie mało i w sumie pojawił sie kolejny ze nie moge sie zalogowac na stronie cyfry (dział abonentów) i nie wiem czemu. Próbowałem rozne kombinacje az wreszcie zablokowali mi konto po 5 nie udanych próbach. Wypada znowu dzwonic do cyfry co jest grane ale szczerze mowiac nie mam juz sił na to... nie mam juz sił czekac na to az ktos łaskawie odbierze telefon.....