Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa w dresach

Polacy mają wciąż duży problem z określeniem, czym jest dla nich luksus

Polecane posty

Gość Zielona wyspa w dresach

Popularne marki w Polsce uważane są za luksusowe. Te zaś kupuje tylko 1 2 procent osób. Z badań firmy ARC Rynek i Opinia wykonanych na reprezentatywnej próbie ponad 1000 osób wynika, że Polacy mają wciąż duży problem z określeniem, czym jest dla nich luksus. W tej kategorii przed Chanel, Armanim czy Versace wymieniają marki popularne, takie jak Adidas, Nike, meblowe Black Red White. Adidas:D🖐️

Gość tralina balbina
Nie bardzo rozumiem z czego ryjesz. Tu nie chodzi o prestiżową markę ale o ceny jej produktów. Niestety dla przeciętnego Polaka wywalenie na buty 300zł to nie lada wydatek. Zwłaszcza kiedy ma się rodzinę.

Gość ffddsaadda
gdzie na zachodzie to ciuchy popularne jak u nas z targowiska, w Polsce jest bieda niestety i nikt nawet nie myśli o jakimś versace, ale pomagajmy dalej greką niech przepiepszą naszą kasę i żyją i tak o połowę lepiej od nas

Gość Polaczki uwielbiaja dresy z ba
zaru:D

Gość Polaczki uwielbiaja dresy z ba
zaru:D

Kupowanie marek typu Dior, Versace i inne tego typu to też słaba definicja luksusu. No chyba, że za luksus uważasz wydawanie masy pieniędzy na produkt warty 1% swojej wartości, by zaszpanować. Dla mnie to głupota, a nie luksus ;)

Gość kjlhhyv
a ty masz ewidentny problem z nazywaniem rzeczy po imieniu i rozumieniem najprostszych pojęć dla kazdego luksus oznacza co innego, jesli dla kogos adidas jest luksusem, to nim jest, a tobie nic do tego takze tego, pokazałaś tylko swoją tępote zgaduje, że nalezysz do grona wykształciuchów co to sie mają za niewiadomo co, a tu słoma z butów.....:p

Gość hjbku
Sorry ale dla mnie luksusem są zakupy w LUMPEKSIE.... U mnie w domu to w zasadzie tylko jedzenie zawsze było i w miare rachunki placone. Wstyd jak nie wiem, wielu ludzi tak ma. Żadnych zakupow poza podstawowe.

Gość hjbku
NIE MA ZA CO!!! CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ... Zawsze było mi wstyd...

Gość biedna pastereczka
dla mnie luksus to rosół w niedziele :(

Gość palin
dla mnie luksusem bylaby willa z basenem

Gość jajko Faberge
jeszcze może poczytajcie gdzie szyje się te "luksusowe" ubrania typu Dior, Armani i dowiedzcie się jaki jest wiek osób szyjących 🖐️ poczytajcie lepiej książki :)

Gość liccfrr
wiek szyjacych znacznie ponizej 15 lat :o