Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

jak zyc z ta przekleta nerwica lękowa znowu mam atak

Polecane posty

zostalam sama w domu i juz mnie bierze chyba wyjde z domu i usiade po plotem przynajmiej jak cos mi sie stanie to ktos mnie znajdzie

Gość też to maM
o to chodzi że nic ci sie nie stanie, wiesz dobrze o tym... Poumierasz ze lęku, podusisz sie, serce i oszaleje, ale nic z tego złego nie wyniknie, poza faktem, ze mało nie umrzesz ze strachu... ale nie umrzesz... Ja mam nerwice od 23 r.ż (mam 37) nauczłam się już zniej śmiać, choć ataki mam nadal....

ja mam od 6 lat ale kiedys nie bylo zle taka prawdziwa mam od roku boje sie nawet byc sama w domu boli mnie w klacie reka mi sie trzesie kreci mi sie w glowie odliczam tylko godziny az maz wroci z pracy.

Gość a nie masz jakis tabletek??
moze zrob sobie drinka?

Gość mily on
ile masz lat? czym u ciebie jest to spowodowane?

w grudniu odstawialam tabletki bo czulam sie dobrze niemam skonczyl sie juz termin w tych co mialam,drinka nie zrobie mam dziecko male.

Gość fewfewfew
wydaje mi się, że alkohol w rozsądnych ilościach ci pomoże :classic_cool:

Gość a nie masz jakis tabletek??
ja to napadow dostaje przewaznie poza domem,rzadko w domu,ale jak juz mialam trzasnelam sobie piwo i bylo lepiej z tym ze ja dziecka nie mam

Gość llona
Dobrze że weszłas na kafe, popisz , pogadaj z ludźmi , zajmie czymś głowę , moze sie lepiej poczujesz :D Mnie to pomaga .

Gość llona
Zawsze powinnas miec w domu jakiś lek doraźny na napady lęku np afobam Nawet jak dobrze się czuje zawsze w razie czego mam go w domu . Działa natychmiast.

Gość też to maM
ja jem codzień rano xanax w dawce poł tabletki 0,5mg, czyli znikomej pomijając fakt, ze xanax utrzymuje swoje działanie max 4 godzny... Jak mnie łapie atak, to przeczekuję, bo wiem, że nic mi nie bedzie... W klacie tez mnie czesto boli... z drugiej strony czasem sie boję ze jak mnie złapie zawał, to go zbagatelizuję, mysłac ze to kolejny atak nerwicy

Gość też to maM
afobam, to własnie polski xanax ;) Warto mieć ;)

Gość NApadaniec
A ja mam napady nerwicy lękowej w KOŚCIELE... to jest dopiero paranoja, nigdzie indziej tylko w kościele hehehe. Wydaje mi się, ze mam zaraz zemdleć, czuję się jak jakiś Omen hehe