Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astroonauttaaa

pogodziłem się już z samotnością...

Polecane posty

Gość astroonauttaaa

nie mam już żadnych wątpliwości, do końca życia bede sam mam 26 lat, chujową prace, chujowy wygląd, malutko zarabiam, mieszkam z rodzicami, nigdy nie miałem kobiety, 2x potwornie cierpiałem z powodu zakochania w mym życiu, generalnie nie mam powodzenia... ani znajomych siedze w pracy potem caly dzien w domu i tak wyglada kazdy mój dzien nie wychodze już do klubów bo to nie ma sensu. pogodzilem się z mysla o zyciu w celibacie i samotnosci, trudne to bylo ale cóż... jedyne inne wyjscie to samobójstwo a chyba nie chce jeszcze umierac

Gość inga 20
oj tam nie przejmuj sie wiesz ile facetów w tym wieku jest jeszcze wolnych i nie ma kobietki?? Ty też cos znajdziesz

Gość astroonauttaaa
wiem.. są to albo leszcze takie jak ja i tez zostaja sami do konca zycia albo ktos jest CHWILOWO wolny i ma za soba juz pare zwiazkow, sexów itp.. i niedlugo znajdzie cos nowego a ja nie mam perspektyw na kobiete, taka prwa

Gość felicijja
Ty po prostu odpuściłeś już i nie chcesz zmian w życiu. No to - na własne życzenie - będziesz samotny. Żeby to przerwać - trzeba działać. Jak dotychczasowe metody nie działały to trzeba je zmienić.

Gość astroonauttaaa
a co ja moge wiecej? robilem juz chyba wszystko wiele propozycji dawalem kobietom aby sie spotkac staralem sie dbalem o cialo itp i to wszystko i tak bylo na darmo..

Gość Magic Marc
Na pewno nie zrobiłeś wszystkiego! Nie wykopałeś piwnicy, nie uprowadziłeś nastolatki i nie tresowałeś jej na swoją niewolnicę. Dopóki tego nie spróbujesz nie możesz mówić że robiłeś wszystko

Gość to powiedz nam jakie byly
te twoje metody uwodzenia tych kobiet i jak je traktowales, moze cos poradzimy. ja mam spore doswiadczenie;)

Kolejny łamiący się osobnik niewierzący w siebie napewno to kiedyś się zmieni głowa do góry dasz radę:)

Gość to ja ci poradze taak
jest masa poradnikow na temat jak uwodzic kobiety, jakies artykuly na internecie czy cos. mozeszz sie z tego smiac jak wiele facetow ale spora ilosc z tych tekstow jest naprawde dobra. kiedys czytalam doskonaly artykul na onecie jak powienien zachowywac sie facet na randce i bylo tam 100% prawdy, warto poglebic swoja wiedze na ten temat bo robicie bledy ktore powaznie odstraszają dziewczyny.

Gość autor tego tematuuuuuu
w dupe sobie mozna wsadzic te poradniki.. przeczytalem ich mnóstwo i dupa

Gość gość
Eetam . Ja mam 18 lat . Ćwiczę ,jestem wyluzowany powodzenia za to nie mam - wisi mnie to totalnie . Swój brak powodzenia opisuję w następujący sposób : Przyszło mnie żyć w zepsutych czasach ,gdzie dziewczyny kręcą chłopaki - modele z drogimi ciuchami i fryzurami . Mam kupować bluzę za 2 kafle by mnie jakieś larwy obczajały ? - dajcie spokój . Nie trzeba się z tego powodu za leszcza uważać . No cóż by tu więcej dodać