Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalniezmiesznawszystkim

PROSZĘ POMÓŻCIE, DORADŹCIE, MAM KRYZYS WYSIADAM!

Polecane posty

Byłam prawie 7 lat w związku. Jednak to był zawsze typ imprezowicza, żigolak.. lubił inne panienki. Mieliśmy swoje upadki i kryzysy, jakiś czas ja byłam z innym, on z inną.. ale jednak wróciliśmy do siebie. Zaczęło się układac, zaczelismy planować ślub .. i znów melanże, brak czasu.. W polowie stycznia nie wytrzymalam jego zachowania, skonczylam z nim... Odzywał sie doslownie regularnie co tydzien.. Nagle jak zaczelam z kims innym sie spotykac, bylo meczenie mnie doslownie non stop.. 2 dni spokoju to byl cud.... 3 tyg. temu byl u mnie wyznal milosc ze i tak do siebie wrocimy, ze to kwestia czasu, ze potrzebowal odpoczac i chociaz nie mial tzw trucia dupy, co do imprezowania.. ale mu mnie brakuje... A na drugi dzien jakbym dostala po twarzy.. dowiedzialam sie ze jest z malolata, juz od stycznia.. jak jeszcze ze mna byl zaczal byc z nia... z dziewczyna jego pokroju, imprezowiczka itd., zaczal ja zdradzac ze mna juz w listopadzie a ona o mnie wiedziala.. i nagle jak sie dowiedzialam o niej totalny odwrot.. zaczal pokazywac ze to ona jest zajebista a ja nic nie warta... po tyg sie odezwal ze mu sie snilam i czy mozemy sie spotkac.. kolejna rozmowa byla jednym wielkim stekiem wyzwisk i gadaniem, ze nigdy juz do siebie nie wrocimy.. na koniec zmieszalam go z błotem i poblokowalam wszędzi gdzie sie da... a dziś wchodzę do niej na konto FB i nagle bardzo mocno on ją kocha.. widzę wszystko u niej na tablicy.. boli.. strasznie boli..

poprawka.. zaczal mnie zdradzac z nia od listopada*

Olej go on poprostu stara się w Tobie wzbudzić zazdrość pokazując jaka to ta jego partnerka obecna jest idealna a prawda jest taka że on chce wrócić do Ciebie, ale nie po to żebyście byli razem tylko żeby móc z Toba uprawiać sex bo z tego co piszesz jasno wynika ze to niewyzyty seksualnie typ któremu jedna kobieta w życiu nie wystarcza

tak tak, bedac ze mna jak sie dowiedzialam potem jezdzil na dziwki, w sumie bedac z nami obiema naraz tez mial w lozku dwie naraz, a teraz tez sie dowiedzialam, ze juz na panienkach innych byl bedac z nia... totalna menda..

Zapomnij o nim przecież nie warto smucić się i załamywać z powodu kogoś kto wobec Ciebie nie był uczciwy im szybciej to zrozumiesz tym lepiej

ja po prostu wiedziałam, że jak mu pokażę, że chcę by raz na zawsze zniknął z mojego życia, będzie mnie tak ranił i prowokował.... a niestety 7 lat życia ciężko wykreślić z pamięci... Ale dziękuję;*

Oczywiście ze po tak długim czasie razem trudno zapomnieć póki co będzie boleć aż wkońcu przestanie i zostanie tylko poczucie dobrze spełnionego obowiązku z Twojej strony

a ty Pavlo masz kogoś?

Mój opstatni związek skończył się podobnie jak Twój tyle ze w moim wypadku moja była chciała mi wcisnąć nie moje dziecko tylko tego drugiego z którym sie zabawiała za moimi plecami

Pozbieranie sie po tym wszystkim i niechęć do nawiązywania kontaktów damsko-męskich trwała rok. Wracając do pytania na dzień dzisiejszy jestem sam

Ja bym si cieszyła że mi pryszcz z tyłka się odkleił. Co za dziad! A Ty za nim płakać chcesz?!!

Facet się jak śmieć zachował i tyle nad śmieciami się nie płacze tylko wyrzuca je do śmietnika

wlasnie wiem, ze tak powinno sie zrobic jednak poczucie upokorzonej, gdy wszystko rozgrywalo sie za moimi plecami na oczach polowy miasta, ktora o tym wiedziala, tylko jak zwykle nie ja ( innym jeszcze mowil ze to ja mu nie daje spokoju ) mnie dobija. ;/

O problemach w swoim związku w wiekszości wypadków partner/partnerka dowiaduje sie ostatni/ostatnia więc w czym problem?? To on się nie fair zachował a nie Ty

tylko, ze to ja teraz chodze i cierpie a on jest wielce zakochany i ma wszystko w dupie. tak nie powinno byc, powinna byc jakas sprawiedliwosc

Owszem Ty chodzisz i cierpisz a on nie cierpi z jednego prostego powodu to Tobie zależało a jemu jak widać nie. A co do sprawiedliwości to ona wystepuje tylko w filmach bo w realnym życiu prawo dżungli a nie sprawiedliwość jest