Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaa84

uzależnion od byłego chłopaka

Polecane posty

Gość ewaa84

byliśmy razem ok 2 lat, zwiazek b. ciężki, ja dawałam dużo, on dużo pracował i multum nieporozumień itp. rozstaliśmy się i po pół roki wróciliśmy do siebie, po czym znowu się rozpadło, ja to również zakończyłam - teraz wiem, że mąciła przy tym moja "przyjaciółka". nie jesteśmy razem dobre pół roku, a ja nie mogę sobie ułożyć życia, od 3 miesięcy myślę o nim, chce ratować to co było, b. dużo w to wszystko włożyłam. Ale wiem, że on ma dziewczynę, chce mu o tym wszystkim powiedzieć, ale boje się reakcji, mimo że wiem racjonalnie, że nie powinnam, to tęsknie i już nie daję rady.... co z tym zrobic?

Gość Jarek kkkk
zakochałem sie w pewnej dziewczynie o imieniu Agnieszka. Jest rok starsza badz w moim wieku. Jest z miasteczka obok. Przyjezdzaja do jej dziadka cioteczne młodsze rodzenstwo z daleka i zastanawiam sie czy to dobry pomysł zapoznac sie z Agnieszka przez jej rodzenstwo. Zapoznam sie z nimi, przedstawie z jak najlepszej strony a wiem ze oni bardzo sie lubia i o wszystkim gadaja. Opowiedza Agnieszce o mnie i byc moze mnie zauwazy i spojrzy na mnie przychylnym okiem. co o tym myslicie?

Gość el chulo.
Ustaw tarczę zegarka poziomo. Obróć go w taki sposób aby wskazówka godziny skierowana była w kierunku słońca. Należy zrobić to dokładnie. Możesz pomóc sobie zapałką ustawiając ją na środku tarczy zegarka w taki sposób, aby cień rzucany przez słońce był przedłużeniem małej wskazówki. Podziel na dwie części kąt wyznaczony przez małą wskazówkę a punktem oznaczającym godzinę 12. Linia dzieląca ten kąt na pół wskaże Ci kierunek południowy.

Drugi raz do tej samej rzeki wejść próbowałaś i jeszcze nie rozumiesz że się nie da??

Gość ewaa84
właśnie nie rozumiem, bo mimo złego nie potrafię sobie ułożyć życia