Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek-29

Niechec do dzieci!wymagania ojca!problemy siostry!

Polecane posty

Gość Radek-29

Ja mam 29 lat Brat 27 lat Oboje jestesmy zgodni w tym co mowi. Nie chcemy miec dzieci, ani ja, ani moj brat nie jestesmy stworzeni do ojcostwa. Piotr(brat) wspominal mi cos kiedys o wazektomii. Ja tez sie nad tym zastanawiam. Niestety mój ojciec ode mnie i od mojego brata już jak mieliśmy 20 lat wymagał tego byśmy dali mu wnuki a jak nasza najmłodsza siostra (19 lat) zaszła w ciąże to był w szoku, do tej pory jest w szoku jak myśli nad tym że ona ma faceta. To znaczy miała bo od kilku tygodni mieszka z powrotem w rodzinnym domu. Zamieszkała u nas z małym dzieckiem (chłopak 6 lat) dlatego że jej nowy gach uderzył dzieciaka w twarz. I jakoś nie widzę tego by ona się wyprowadziła z tym dzieckiem i mam wrażenie że ona chce tam na stałe zostac. Właśnie takiej nieodpowiedzialności nie lubię. Zrobiła se dzieciaka (ojciec tego dziecka zostawił ją) , znalazła se drugiego i też się z nim teraz rozstała i wraca z tym bagażem prosto do rodziców.

Gość kaszpirowski
no i gdzie ty masz problem?

Gość Radek-29
Miałem 3 kobiety. Na szczęście z żadną nie zaliczyłem wpadki, dbałem oto by brały tabletki, sam dbałem o prezerwatywe by nie było jakiegokolwiek problemu. Mój brat ma podobnie. Żyjemy spokojnie i nie interesują nas to by sobie brac ciężar w postaci kobiety która trzeba utrzymywac plus dzieci które też żyją zawsze za pieniądze ojca. A ojciec się do nas strzębi że żaden z nas nie myśli o zakładaniu rodziny.

Gość jesteś głupi !!!!
wazektomi to grzech i decyzja której będzie żałował do końca życia a co ci siostra przeszkadza???

Gość fadags
Twoi kumple na starosc beda mieli dzieci, wnuki, prawnuki, moze nawet praprawnuki a ty nic :)

Gość rtgsadfa
Ja bym chciala miec faceta ktory poddal sie wazektomii. Tak samo jak autor nie cierpie dzieci