Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżbieta34...

Dlaczego brzydcy faceci nie wezmą sobie brzydkich żon?

Polecane posty

Bylam wcześniej w paru związkach i nie wiedzialam co to orgazm. Dopiero mój mąż pokazal mi czym jest milość w lóżku. Nie myśli tylko o sobie...

Gość tajajjjjj
MamNaImieNatalia fajnie że istnieją takie kobiety jak Ty a nie patrzą tylko na portfel itd. :)

Tak naprawde to ja mam szczęście,że poznalam takiego faceta jak mój mąż... a że nie jest modelem to akurat żadem problem,ważne,że mnie kocha i szanuje. Więc chlopaki skończcie sie użalać nad swoimi kutasami a popracujcie troszke nad charakterem :)

a mi się wydaje ze w większości przypadków atrakcyjna kobieta prędzej czy później zacznie szukać tego czego jej brakuje: umięśnionego ciała/ładniejszej twarzy/większego penisa itd..

Gość Samotnik3546677777
Zgadza się. Brzydcy razem, ładni razem... Dlatego ja od dziecka żadnej dziewczyny nie poznałem. Poza tym tylko ludzie piękni zasługują na wszystko co najlepsze czyli miłość i inne tego typu bzdury. Brzydcy zawsze będą na szarym końcu, ja tam zaakceptowałem to i jest dobrze.

Gość Piotrek89
Nie ma znaczenia wygląd, ja nie grzesze urodą a mam piękną dziewczynę, sama mi powiedziała że na początku się jej nie podobałem, ale po kilku spotkaniach przekonała sie do mnie i jesteśmy razem od kilku miesięcy.

Gość gość
Ja sam jestem przeciętny czasem mnie podrywają dziewczyny ale albo już mają chłopaka :D albo są dziwne i dlatego same. Nie przeszkadza mi jak dziewczyna jest przeciętnej urody byleby była w miarę zaradna lecz niestety najczęściej mają one strasznie duże wymagania. A tak naprawdę wolne są tylko te naprawdę brzydkie.

Gość gość
,,ale tak żeby dziewczyna była brzydka ,a facet przystojny hmm to już rzadkosć chyba ,ze jest przecietna to już inna bajka tak bywa,, A ja znam mnóstwo takich par-zwykle to facet jest lepiej zbudowany i ma ładniejsza twarz od kobiety,tylko to wynika z zawyzonego mniemania u kobiet Facet przeciętny to wysportowany przystojniak Natomiast kobieta przeciętna to juz nie mega spasiona brzydulka Dlatego jest tak dużo par on przystojny ładny ona przeciętna/brzydka a są uznawani za ten sam poziom Poza tym od faceta więcej wymaga sie w życiu,zawsze musi więcej osiągnąć od kobiety,mieć więcej kasy,bardziej ogarniac życie itp.

Gość gość
Poza tym facet przeciętny uznawany jest za brzydala i nie może znales kobiety Kobieta żeby nie mieć adoratorów musi mieć jakieś poważne defekty np. Poważną nadwagę A i tak to facet musi być zawsze w pełni dorosły ,ogarniac życie i kasę a kobieta może żyć w bez trosce i nigdy nie dorastać Zresztą większość z was i tak na zawsze pozostaje dziećmi przechodząc z domu tatusia do domu/pod ogarnięcie życia/kasę faceta