Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieliśmy wiecznie trwać...

właśnie się poryczałam

Polecane posty

przykro mi dziś bardzo,pewnie ktoś zaraz powie że głupia jestem,może i tak ale mi jest źle jak ludzie się tak traktują.brat mojego męża od pewnego czasu zerwał z nami zupełnie kontakt,nie odbiera tel nie odpisywał na sms.Widziałam się z jego żoną to ona nie wie o co mu chodzi,przynajmniej tak mówi.Mojemu mężowi też jest przykro ale jak to facet udaje że go to nie rusza. A ja dziś podłączyłam kamerkę do skaypa,chciałam sprawdzić czy działa a że słabo się na tym znam więc dzwonie do tej żony bo była akurat aktywna,no i odrzuciła połączenie. Głupie ale przykro mi się bardzo zrobiło i się pobeczałam,bo nie wiem dlaczego zerwali kontakt i jak dla mnie to takie olewanie ludzi to zupełny brak szacunku,a mi serducho się ściska z żalu że tak mnie potraktowała. Bo nie wiem czym sobie na to zasłużyłam

Gość skoro mezatka
pewnie wiekszy majatek posiadacie

Gość kawazakawa
A płaczesz jak Ci pani w sklepie wisi grosika?

czasem tak jest, ze pojawiaja sie nieporozumienia w rodzinie, u mnie bylo podobnie. Rodzina sie nie odzywala wlasnie ze strony meza, a wszystko wlasnie rozchodzilo sie o pieniadze, jak ktos wyzej napisal. Szwagier meza wygadal sie po kilku glebszych, co mu lezy na watrobie.

nie, nie posiadamy,ale po części trafiłaś bo gdzieś sobie leży i czka podział majątku po ich zmarłym ojcu. Tylko ja znam juz tyle lat szwagra i kiedyś mieliśmy super kontakt,a teraz odkąd się ożenił zamknął się w sobie i ucieka od wszystkich. Ale nigdy nie było tak jak teraz. ja mam w nosie kasę i majątki,brakuje mi człowieka,mój syn uwielbia tego szwagra,często o niego pyta a mi w takich momentach jest smutno bo co mam mu powiedzieć,że nie wiem o co im chodzi ale już nas nie lubią?

ale to nie chodzi o sam fakt że ona odrzuciła,to się zbiera już drugi miesiąc,takie olewanie i udawanie że się dla nich nie istnieje jest dla mnie bolesne.Kurczę nie znam go od dziś ale już ponad 12 lat,świetnie nam się razem rozmawiało i było ok.Mój mąż ma tylko tego brata i siostrę 600km od nas. Szkoda mi żeby się już całkiem te kontakty urwały z niewiadomych nam powodów

Gość skoro mezatka
nie placz moze jeszcze wszystko wroci do normy ,ja mam podobna sytuacje wybudowalismy domy obok siebie rozmawiamy niby normalnie ale tyle zalu w nas ....a poszlo o glupoty nie o zadne majatki tylko male niedomowienia i o dzieci.... eh szkoda ale ja wciaz mam nadzieje...

Gość kawazakawa
To pisz od razu w czym leży problem, a nie roztkliwiasz się nad jednym odrzuconym połączeniem.

kiedy my nie wiemy w czym problem,przestali odbierać telefony,nie odpisują na sms-y. to tyle co wiemy