Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

Gość bozena.k..
.

Wiesz co to zależy od Ciebie . Myślę , że to dobra opcja . Bo jednak imię może tu być niebezpiecznie dawać . Jednak wiesz ja nadal się trzymam , że zmiana nicku będzie dobrym krokiem . Wydaje mi się , że to będzie wstęp do dalszych rzeczy . Mianowicie do Twojego szczęścia . Jednak krok po kroku :) nie ma co się spieszyć

Gość bozena.k..
Karolino, jeśli jest to możliwe bardzo proszę o kontakt, napiszę Ci wyłącznie kilka słów, ważnych słów. Jeśli oczywiście masz ochotę. Pozdrawiam. Bożena. bozena1974@onet.eu

Aż za bardzo . Powiem Ci szczerze , że dziwi mnie to , że są tu osoby które mnie mają za nie wiadomo kogo . Pomimo tego , że nie robię złych rzeczy . To jest dziwne , no ale nie chce już mi się tłumaczyć niektórym ze wszystkiego bo to bez sensu

Jeżeli nie będziemy tu pisać . To wiesz o tym , że damy im świadomość , że wygrali ? Że przegraliśmy z jakimiś ludźmi którzy nie wiedzieć czemu nie dają normalnie porozmawiać . Zwykła rozmowa a ludzie tworzą debaty . Niestety przykre jest to co się dzieje

Nie bierz tego proszę Cię . Nie myśl w ten sposób . Udowodnimy im , że się mylą . Ty jesteś naprawdę dobrą dziewczyną . To ja jestem tym złym . Ty nic nie zrobiłaś . Tylko ja . Gdybym ja się nie pojawił nie było by tego wszystkiego . To moja wina . Dlatego nie masz powodu by się czymś przejmować . Ja robię złe rzeczy a Ty po prostu zachowaj spokój . Nie daj się . Oni chcą nas skłócić . Nie dajmy im tej przyjemności

Ciężko będzie taki znaleźć :) bo jednak jak piszemy to jest wielkie zaangażowanie , więc nie będzie łatwo , ale spróbujmy . Jaki jest Twój ulubiony kolor :D ?

Moim ulubionym kolorem jest niebieski :) Jeśli miałbym tak dokładnie to dam Ci linka i sobie zobaczysz :) http://www.google.pl/imgres?q=odcienie+niebieskiego&hl=pl&sa=X&biw=1440&bih=763&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=nTiwsHe3846osM:&imgrefurl=http://fashiontheory.blox.pl/html/1310721,262146,169.html%3F3&docid=232IVRSNZ_IhVM&imgurl=http://fashiontheory.blox.pl/resource/pantone_blue.JPG&w=191&h=874&ei=V_V9T73sB8Sg4gTwvq2vDg&zoom=1&iact=hc&vpx=1150&vpy=100&dur=340&hovh=400&hovw=87&tx=87&ty=180&sig=101427950889626539263&page=1&tbnh=169&tbnw=36&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,s:0,i:89 Ten Pantone 285 Copen Może zagramy w grę :) pytanie za pytanie ? Tylko takie właśnie lekkie bo wiemy jak jest :) Co Ty na to :) ?

Jakiej słucham ? Nie odpowiem Ci dokładnie na to pytanie bo sam do końca nie wiem . Zależy od nastroju . Są takie dni jak lubię posłuchać czegoś mocniejszego . Są takie chwile , że słucham romansideł Gosi Andrzejewicz , a bywa też tak , że słucham rapu . Zależy od nastroju . Jednak jak miałbym Ci powiedzieć ludzi których piosenki lubię to są to na pewno Linkn Park , 3 doors down , bryan adams . Piosenki tych wykonawców są dla mnie bardzo dobre . Może inaczej . Jest mało ich piosenek których nie lubię :) Jaki jest Twój ulubiony film ?

Ahh ten Patiison :D hehe . Po filmach widać , że Tom Hanks jest aktorem który gra w dwóch filmach . ( co do 3-go nie wiem ) To jakiś zbieg okoliczności czy lubisz tego aktora ?

jako wampir jest seksowny :D no i ta romantyczna miłość ,lubię go ,jakos tak ,po prostu :) dziś muszę trochę wcześniej stad uciec bo po prostu muszę sie wcześniej położyć spać ;)

Nie ma problemu . Najważniejsze byś czuła się szczęśliwa . Tak szczerze szczęśliwa . A co do Robercika to się nie wypowiem :D jednak ta miłość to jak najbardziej coś fajnego . Nie pogardziłbym niektórymi umiejętnościami tego Pana :) a oglądasz pamiętniki wampirów :) ?

:D temat Robercika zakończmy na tym co ja powiedziałam :) nie ,jakoś nie miałam okazji tego oglądać ..Lolekk ja spadam bo hmm po prostu muszę 'zleźć ' z kompa ,kolorowych snów ,karaluchy czy coś tam z Tobą :D

Oki :) dobrej nocki . Napisz rano o której będziesz itp :) chociaż ja pewnie standardowo no , ale napisz co i jak :) Bądź uśmiechnięta :)

Oki dobrze wiedzieć :) ja będę tradycyjnie . O 14 może też wpadnę , ale to jak będę miał chwile . A nie wiem jak to będzie . W każdym razie miłego dnia :)

Jak coś to już jestem :) co do Twojego pytania no to jak najbardziej w porządku . Jednak teraz w mojej rodzinie jest taka dziwna sytuacja . Mianowicie rodzice są pokłóceni z babcią , więc wiesz . Mogą lecieć iskry , ale poza tym w porządku . A jak u Ciebie :) ?

akurat siadłam z zielona herbata przed komp.i jesteś,mam wyczucie :) Ogólnie nie przepadam za świętami ,nie przygotowuje sie tez do nich specjalnie,cóż może to nie zbyt fajne co powiem,ale dla mnie mogłoby ich równie dobrze nie być

Wiem o czym mówisz . Ja mam coś w pewnym sensie podobnego z walentynkami . Mianowicie chodzi mi o to , że wiesz dochodzi do 14-go lutego i każdy się zmienia o 180 stopni . Mi osobiście wydaje się to wymuszone , że wiesz tak to powiedzmy chłopak nie okazuje dziewczynie miłości itp a nagle przychodzi 14-ty i wow trzeba kupić to i to . Według mnie to dziwne . Jeśli się kogoś kocha to powinno się okazywać to przez cały rok . A nie tak , że wiesz dochodzi już do tego dnia i wszystko wow kwiaty nie kwiaty . No , ale to taka moja opinia :)

Jak byś miała kogoś kto też to lubi to byś miała raj :) nie chodzi mi o prezenty wiesz za nie wiadomo ile , bo to nie o to w tym wszystkim chodzi . Jednak coś takiego miłego . Mi np bardzo się podobało jak dostałem od koleżanki ( nic z nią nie było ) płytę z ulubionymi piosenkami . Taką wiesz składankę zrobiła moich ulubionych piosenek . To było strasznie słodkie bo się musiała przy tym napracować , ale byłem zadowolony bardzo :)