Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

Droga autorko:) ja poznałam swojego męża na sympatia.pl wiec co złego poznać fajnego faceta na kafeteria.pl :P Widze że miedzy wami już występuje pewne napięcie, ufacie sobie. Widzisz jakiego fajnego tu spotkałaś chłopaka?? :) Weź tego twojego kopnij w zadek w saaamiutenki srodek 4rech liter. I naprawde ktos poradził przeniesienie sie na gg lub coś innego:) może skype?? Z kamerką?? Wtedy byście byli pewni z kim gadacie...wiecie ile świrów łazi po świecie? Powodzenia :) jak to mówi Jerry Springer "Dbajcie o siebie i o innych" :P

Tola nie wiem czy zauważyłaś , ale chyba jednak nie ma tak tragicznie . Niektórzy są tu życzliwi co jest fajne . Jakoś tak inaczej usłyszeć coś miłego po tych wszystkich tekstach o Twojej łatwowierności i moim omamianiu :)

no właśnie widzę :) to miło ze ktoś jest pozytywnie nastawiony do naszego pisania ,i nie uważa ze chcesz mnie zabić :) ewentualnie zgwałcić :)

Wydaje mi się , że dla niektórych ludzi zrobiłbym Ci o wiele gorsze rzeczy . Chociaż raczej nie ma wiele takich czynów jednak są ludzie dla których to wciąż mało . Ale cóż skoro to sprawia , że czują się lepiej niech tak będzie :) my i tak wiemy swoje

''słuchaj lolekk od ciągłego treningu mięśnie nie padają - wiem coś o tym dużo trenuję i jestem na tym świecie dłużej niż ty odległośc do holandii to nie mln km'' no to padają te mięśnie czy nie ?:D

Pisząc padają miałem na myśli przeciążenia . Ja osobiście tak miałem no , ale skoro ten Pan nic takiego nie odczuł to brawa dla niego . Świadczy to o tym , że jest mocny , a ja muszę pracować , żeby dojść do takiego stanu

nie znam się na tym,ale moje mięśnie mnie strasznie bolą po świątecznych porządkach :P

No rozumie :) ja tam nigdy nie byłem ze stali i wiesz częste kontuzje itp i mięśnie nie raz mnie bolały . Jednak wiadomo , że każdy jest inny i dla jednego dane obciążenia są w porządku z kolei drugi jest zajechany . Tak po prostu jest . Jednak teraz to już i tak oboje wiemy , ze co bym Ci nie napisał jest omamieniem Ciebie , więc nie wiem co muszę napisać by tak nie było

przecież ja to rozumiem :) to co piszesz jest dla mnie wiarygodne,a gdybyś mnie okłamał kiedyś przypadkiem to Cię namierzę i znajde! :D

Gość facettt20
ile wazysz?

Kiedyś Cię znajdę :) znajdę Cię :) nie no rozumie . Ja tam nie mam intencji by Cię okłamywać . Ty swoją sytuację przedstawiłaś w pierwszym poście tutaj a , więc jestem Ci winny prawdę . Nie mam innych intencji to by było bez sensu . Pomimo tego , że to tylko pisanie podchodzę do tego z powagą i szacunkiem a , że niektórzy tego nie rozumieją no to okey . Mają przecież prawo

w sumie gdybyś miał takie intencje( w sensie kłamania czy tp) to byłoby bez sensu cale pisanie..Poza tym każdy ma prawo do własnego zdania..,a niektórzy zadają naprawdę ciekawe pytania ... np ile ważymy :D

nie mam żadnego podejścia do świat ,po prostu nuda,tzn nuda się zacznie bo dziś miałam trochę zajęć...a jutro wybieram się do przyjaciółki jak wszystko dobrze pójdzie ,ale wcześniej z rodziną..a Ty jak tam ?:)

Wiesz kolega chce mnie rozszyfrować . Napisałem , że miałem problemy mięśniowe itp no i kolega za wszelką cenę chce mi udowodnić , że to niemożliwe . Jakbym mu napisał , że ważę 80 to by powiedział , że to niemożliwe bo jestem za silny . Przynajmniej teoretycznie tak być powinno . Jednak kolega wielu rzeczy o mnie nie wie . Ale wiesz ma za zadanie udowodnić że Cię omamiam . Wiesz to sama psychologia . Próbuje za wszelką cenę mnie rozgryźć :)

a może chciał się po prostu dowiedzieć ile ja ważę z ciekawości czy nie jestem po prostu gruba :D

Jeśli chodzi o mnie to tradycyjnie . Do babci :) bo to ona całą rodzinę trzyma w kupie :D że tak powiem hehe . Jednak taka najbliższa będzie czyli ja z rodzicami siostra z rodziną no babcia . Chociaż ogólnie nie lubię tych świąt . No , ale to taki szczegół :)

oj tez nie lubię,wprawiają mnie w dość przygnębiający nastrój,jak byłam dzieckiem lubiłam święta,z czasem niestety wszystko traci swój urok..

No więc może kolega myśli sobie . E powiem jej , że ją okłamuje bo fajna dżaga z niej . Ona się z nim pochapie i wtedy ja ją wyrwę . I ta lala będzie moja :D Jak Ci się podoba moja delikatnie zwariowana aczkolwiek możliwa interpretacja :D ?

haha no nie wydaje mi sie :D zresztą na podstawie wagi i wzrostu,koloru włosów nie może stwierdzić ze jestem ładna :p rzeczywiście Twoja interpretacja jest zwariowana :P

Staram się :D jakoś znaleźć ten powód dla którego jestem brany za tego szakala który Cię karmi kłamstwami :D

jesteś uprzejmy,masz bogate słownictwo i mówisz mi mile rzeczy ?Mało?:D

A no w sumie fakt . Jak bym pisał jak jakiś obszczykiosk to pewnie by były same komentarze do Ciebie w stylu . E lala wyrywaj go fajna dupa z niego oł je :D zabawcie się :D . Naprawdę nie mogę z niektórych spraw

hahah o właśnie !:D a tak to jesteś podejrzany ,przecież to nienormalne żeby 19 letni facet tak się wysławiał :P