Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

No widzisz :) jakoś się wzięło :) teraz dla ludzi którzy nie przeczytają tego wątku od początku do końca będzie , że Cię ' zdradzam ' :D będzie ' e Ty lolekk a gdzie opuszczona niczyja ' i wiesz kop w dupę :D a ja ' przepraszam przepraszam wybaczcie :D i już mnie nie będzie tutaj bo będę zniszczony psychicznie . Rzucę się z mostu i pozostanę wspomnieniem :D

To nic :) jeszcze coś się znajdzie :) nie ma przecież problemu . Nic się nie dzieje :)

nie no dodałam magiczna liczbę ;p przynajmniej już nie jestem 'opuszczona'

A jednak jest :) pamiętaj sobie :) to jest Twój nowy początek . Już staraj się nie wracać do tego co było . Teraz odradzasz się na nowo . Jesteś kwiatem który trzeba podlewać :) myślisz tylko pozytywnie ;)

postaram się to realizować ;) teraz pewnie wygląda to rzeczywiście jak tak jakbyś już 'omamial' jakaś inna ;D

Niech tak myślą . Opuszczona niczyja już umarła . Teraz narodziła się Tola :)równie wspaniała dziewczyna :)

Nom zdrowy :) staram się być ciągle w formie . Jestem w stanie grając w piłkę grać kilka godzin i jakiejś takiej zadyszki czy kolki mieć nie będę . Jedynie mięśnie już padają nóg , ale to normalne . Jednak staram się nie jeść fastfoodów itp . To na pewno nie pomogłoby :) Jednak w skrócie to tak prowadzę zdrowy tryb życia :)

to sie chwali :) tez staram się być w formie ,chociaż nie jestem typem sportowca :D no ale można się czasem trochę wysilić dla swojego dobra :)

Gość górolka
siemanko weszlam sobie na to forum ale nie chce wam przeszkadzac powinniscie wejsc sobie na jakiegos priva czy gg no i nie chce nic bezczelnie mowic ale moze jakies male randewu? bo cos sie chyba szykuje miedzy wami :) powodzenia

No na pewno lepiej być w formie niż się męczyć wchodząc po schodach powiedzmy . To na pewno nie fajne . Tak samo jak teraz rodzice małych dzieci robią , że wiesz zwalniają z lekcji wf-u swoje dzieci ito . Bo im się nie chce ćwiczyć , męczyć i wiesz całe dnie spędzają przed telewizorem czy komputerem . To nic fajnego . Ja Ci powiem szczerze , że ogólnie w piłkę grać potrafię . I kiedyś na treningu byli jacyś kolesie z Holandii i wiesz pytali się trenera o mnie on dał im mój nr . Wiesz dzwonili do mnie interesowali się mną po prostu . Teraz pytanie do Ciebie za 100 pkt . Dlaczego nie pojechałem ? Jak myślisz ?

dużo myśli mi przeszło mi przez głowę,ale nie chce palnąć czegoś głupiego,wiec może powiedz mi..

Nie pojechałem przez Martę . Wiesz to były czasy kiedy było między nami dobrze , ale nie perfekcyjnie . No , ale wiesz jak zobaczyłem jak mi płacze to nie mogłem pojechać . Moi koledzy którzy trzeźwo na to patrzyli mówili , że będę tego żałował no i po czasie żałuje . Trener się mnie pyta czemu nie pojechałem . Ja mówię - dziewczyna . A on do mnie , że nie wie jak wygląda moja dziewczyna , ale nie takie bym miał . Jednak teraz to już tylko taka ciekawostka . No , ale trzeba się pogodzić

oj nie wyrzucaj sobie tego,nie jeden kochający chłopak postąpił by podobnie, a teksty ze nie takie byś miał,w niczym nie pomagają ,bo uczucie to coś bardzo złożonego i skoro kochasz to teoretycznie nie obchodzą Cie żadne inne które mógłbyś miec,tylko ta jedna jedyna ;)

Wiem o tym . W tym wszystkim najważniejsze nie było to , żebym wiesz jakieś inne miał . To wiadomo , że nie . Jednak wiesz ona nie mogła zrozumieć , że tak naprawdę chciałem walczyć o naszą przyszłość . Jakby dobrze poszło to bym podpisał kontrakt . Już z początku zarabiałbym jakieś tam euro tygodniowo plus jakieś tam mieszkanie i różne tego typu rzeczy . A po jakimś czasie bym ją wziął tam na pewno . Tak naprawdę myślę , że już po miesiącu dwóch byłbym w stanie to zrobić . No , ale teraz już nie ma co . Czasu się nie cofnie . Słuchałem serca no i zostałem

Bała się , że przestane ją kochać . Tak mi powiedziała . Że będę wiesz milion km od niej , że kogoś tam znajdę . O niej zapomnę itp . Oczywiście powiedziała mi o tym jakiś czas po tym jak już było po ptokach . Tak to wyglądało

tez bym sie tego bala,cóż zwykła ludzka natura :) często o niej myślisz?

Już nie . Z perspektywy czasu wiem , że mnie wykorzystywała i przez nią też trochę stałem się innym człowiekiem . Nie takim którym do końca chciałbym być w pewnych sprawach . Straciłem przez nią przyjaciół . Jak już się rozstaliśmy pomimo tego , że chciała tego wydzwaniała do moich rodziców babci z wyrzutami . Jakimiś strachami , że się zabije , że to , że tamto . Niestety , wiem teraz jaka była zła . Nigdy nie zapomnę jak wiele razy robiło mi się żal jej matki jak byłem tam wiesz matka robi obiad ona zjadła łyżeczkę nie zasmakowało jej i , że ona nie będzie tego jeść . Taka księżniczka się z niej zrobiła . Na początku taka nie była . Albo też po prostu byłem na tyle dobry , że pozwoliłem jej na wszystko

wiec z perspektywy czasu to była dobra decyzja..wiesz z czasem po prostu poznaje się człowieka , pokazuje on swoje prawdziwe oblicze.. idziemy spać bo już czy mi się zamykają :) tylko chciałam Ci życzyć Weeesołych Świąt ,dużo uśmiechu bo tak wypadałoby :) wybacz nie jestem dobra w składaniu życzeń ale wiesz co chce przekazać :)

Też nie jestem w tym mistrzem . Po prostu Wesołych Świąt :) uśmiechaj się i bądź szczęśliwa . Dobrej nocy :)

Miłego dnia :) tak jak napisałaś . Pewnie się jakoś złapiemy :)

Przepraszam za to porównanie,ale właściwie jesteś takim promykiem słońca w tym ogólnym zachmurzeniu . ;)

Gość zabłąkany kawaler
słuchaj lolekk od ciągłego treningu mięśnie nie padają - wiem coś o tym dużo trenuję i jestem na tym świecie dłużej niż ty odległośc do holandii to nie mln km a ty tola czy niczyja jak wolisz zastanów się dobrze z kim rozawiasz bo na moje męskie oko to ten koleś ściemnia i to zjebiście sciemnia- to tak dla twojego bezpieczenstwa leje wode na maxa przemysl taka dobra rada od starszego kolegi

Możesz mnie tak nazywać . Możesz tak myśleć . To bardzo miłe , że tak myślisz . Ne ma nic fajniejszego . Obyś tylko nie myślała o niektórych niepotrzebnych rzeczach