Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

Ogólnie Karolino ja już tu tyle nienormalnych spraw zrobiłem że hoho . Czasem boję się czegoś napisać bo myślę , że mnie zaraz rozstrzelają także wiesz . Jest ostro :D Kolego od wagi wymyśliłeś już jakiś tajny wzór z którego widać , że jestem omamiaczem i kłamcą :) ?

Nie musisz tego robić :) Prawda zawsze sama się obroni :) Poza tym Ty wiesz coś czego nie wie nikt przeglądający ten temat dlatego też nie mam powodu by się w jakiś sposób bać . Ale dziękuje za dobre słowo :) wolisz jak się do Ciebie mówi Karolina czy Karola czy jeszcze jakoś inaczej :) ?

znajomi mówią do mnie Karola,albo podobne inne modyfikacje ale... mi to obojetne :D a na Ciebie jak mówią?

Na mnie mówią Erni . Tak po prostu . Ksywki też nie mam . Kiedyś od nazwiska Wróbel no , ale to w czasach podstawówki potem się ona rozmyła . A Ty masz jakąś ksywkę :) ?

nie mam :D cale szczęście ...jakoś nikt mi żadnej nie przypisał ;p

Gość jajkooooooo
kurwa po huj sie tak rozpisywac

No wiesz . Na tym naszym spotkaniu na które Cię omamiam po którym Cię zgwałcę i zakopię to bd mówił na Ciebie Tola :) jakoś tak dla mnie właśnie nią jesteś :)

a może to ja mam w planach Cie zgwałcić i zakopać ?:D może to ja jestem ta zła psychopatką?,los bywa przewrotny :P

Oj uwierz mi , że w tym naszym filmie tego się nie spodziewają :D Nawiasem mówiąc nawet ja się tego nie spodziewałem :D hehe . No , ale nie ma co się załamywać . Jakoś muszę z tym żyć :)

ja pierdole,nie czaje !:D nie załamuj sie ,ciesz się ze czeka Cie cos tak ekscytującego :D

Gadam z Tobą :) jesteś fajną dziewczyną , więc mam być załamany :) ? nie ma takiej możliwości . Ja tam i tak jestem przekonany , że mimo przeciwności jakoś tam nam się będzie pisać . Nie mówię , że zawsze będzie idealnie , ale niech będzie dobrze . Wtedy będzie bardzo fajnie :)

Tak jestem zadowolony . Ciesze się uśmiecham . Odświeżam stronę jak idiota :D Coś takiego się dzieje w mojej głowie :)

Gość facettt20
erni kolego nie o twoją wagę mi chodziło chłopie, nie spuszczaj się tak nad tym ze kazdy chce ci dogryźć

Pokaż klasę przyjacielu :) jako , że tu piszę dziewczyna nie powinieneś takich tekstów używać . Chociażby ze zwyczajnego szacunku

musiałam zrobić sobie coś do picia ;) padło na zielona herbatę :p

Gość mozillafir
dzieci dzieci :) niezła bajera

Dobrze . A , więc sobie pij :) niech Ci dobrze służy :D zielonooka dziewczyno

Jestem zbajerowany . Wiesz co mi obiecała ? Że będziemy się bzykać all najt :D a jak !! :) jak szaleć to szaleć :)

-.-' no na pewno .Serio tak Ci obiecałam? musiałam byc pijana :D