Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kak ya

badanie krwi wyjdzie rak ?

Polecane posty

Gość kak ya

Czy w morfologii wyjdzie rak ? Mam kłopoty z żołądkiem,od paru miesięcy boli mnie albo żołądek albo w prawym boku,mam biegunki,mdłości,odbijania,wzdęcia,4 lata temu usunięto mi woreczek zółciowy,był spokój do tej pory i teraz mam takie dolegliwości,niepokoi mnie że trochę trace na wadze,fakt malutko jem nie mam zbyt apetytu,robiłam badania krwi są w normie siostra mojego ojca zmarła na raka nie wiem gdzie go miała,ale miała nowotwór,jak wykluczyć raka? Jakie badanie krwi zrobić? Bo morfologia wyszła ok,badanie na bakterie w żołądku też.....Pomózcie

Gość
A jaki wynik miałaś OB? Jak to masz bardzo wysokie powyżej 100 to może cię niepokoić że rak moze być

Gość
Nie możesz w ten sposób mysleć , powinnać iśc do Gastrologa jak cię boli żołądek

Gość jgsalc
Do gastrologa , oczywiście prywatnie .Zrobi ci wszystkie badania , nawet kamerą zajrzy do brzuszka .Tylko pamiętaj koniecznie prywatnie i to tam gdzie są inni chetni , noe do pierwszego lepszego

Gość Jabardzo
Zrób sobie prywatnie badanie CA 125. Wartość powyżej normy wskazuje na możliwość wystąpienia komórek nowotworowych w organizmie.

Gość Uroczy Roman
Białaczka czy jakieś raki na w węzłach chłonnych wyjdą.

Gość kak ya
dziękuje za odp. Ob miałam 38 .....gastroskopii nie miałam lekarz przypuszcza że to od jelita i mówi żeby zrobić kolanoskopie nic nie jem i tak mnie kłuje w boku schudłam 3 kg w ciągu miesiąca dali mi buscopan i kazali jesc czerstwe pieczywo dłużej tak nie pociągne o takiej diecie musze chyba isc prywatnie do lekarzy ....... moze oni powiedza co mi jest

Gość polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masz podwyzszone OB czyli cos sie dzieje, w morfologii rak Ci nie wyjdzie musisz sobie zrobic dokładne badania, USG brzucha, tomograf ale to musisz isc do lekarza i nie daj sie spławic

mojego tate tez tak spławiali i gdyby nie poszedł prywatnie juz by nie zył, a miał raka jelita grubego a dzieki swojemu uporowi jest zdrowy, 5 lat po leczeniu

Gość kak ya
powiedzieli że ob mam podwyzszone od stawow bo mam tez kłopoty z kolanami i z tego stan zapalny...... co za życie do bani......

moze tak jest ale moze nie, mój tata miał OB 5 a miał raka, nie daj sie spławic bo mozesz za to zapłacic zyciem

Gość bernadeta1
Badania na raka można wykonać na zdrowegeny.pl . Są one robione ze śliny. Można w ten sposób dowiedzieć się jakie mamy mutacje genów. Wiedza o posiadaniu genetycznych predyspozycji do wystąpienia danego nowotworu sprawia, że możemy zapobiec wystąpieniu choroby lub podjąć skuteczną profilaktykę.

Gość gość
Jeżeli chcecie się przebadać pod kątem obecności nowotworu to powinniście wykonać badania histopatologiczne i cytologiczne. W Gliwicach znajduje się www.histamed.pl Tam wykonują badania tego typu.

Gość gość
W Świebodzicach znajduje się Akademia Medycyny Regeneracyjnej,można się tam udać z wykonanymi już wynikami ajeśli będą coś potrzebować więcej to napewno zrobią.Nie ma strasznie odległych terminów a myślę że warto spróbowac ,ponieważ często martwimy się na zapas a nic z tym tak naprawde nie robimy.