Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak o mozliwe

ktos kiedys mówił o rachunkach za kafe? bo ja własnie tez dostalam

Polecane posty

Gość jak o mozliwe

myslałam, ze jaja sobie robicie....przez jakies 4 miesaice z kafe kożystalam i teraz mi napsiali że za dotychczasowe korzystanie....co sie stanie jak nie zaplace?

Gość sex jest zdrowy
to za to sie placi?

Gość nie darmowe forume
Dostaniesz komornika! Nie żartuje! I bana dopóki nie uregulujesz rachunku? A dużo przyszło? Bo mi średnio 50 zł mc przychodzi :(

Gość ferdydyrkakakka
a skad kafe zna wasze adresy? takich mozliwosci jeszcze nie maja

Gość Tradeunionoff
He he :classic_cool:

Gość no i mnie też przeszedł
rachunek, tak to różne mi przychodzą od 70 do 130zł póki co. Trzeba zapłacić, bo jak nie to kafeteria sprzedaje Twój dług KRUKOWI, oni co prawda w tym kruku chcą się dogadać, ale wiecie jak to jest...

Gość wrózka pierdula
Menstruacja ,karty widza komornika jak puka do twoich drzwi:D

Gość ja znam prawde ja prawde znam
mi co dwa m-ce przysylaja, dzis wlasnie wyjelam rachunek ze skrzynki 160 zl :O

Gość no i mnie też przeszedł
przyszedł* Wysyłają rachunki na adres IP.

Gość jak o mozliwe
ej ale mi na maila przyszło a nie poczta...przeciez nie wiedza czy ja maila odczytalam

Gość szprotka w oleju
A coz to za sciema glupia?przeciez to bzdury!

Gość no i mnie też przyszedł
Ich to nie obchodzi, masz termin płatności i musisz sie go trzymać, jak nie to wędruje do KRUKA Twój dług, mój już raz tam był bo tak własnie myślałam, że przecież mogłam nie odczytać maila. Ale na szczęscie w Kruku rozłożyli mi dług na raty wygodne do spłaty. Oni w tym kruku naprawde chcą się dogadać:)

Gość jak o mozliwe
wez wez...nic nie bede pałaciła...nikt mnie nieinformował, ze to bedzi eplatne kiedy zaczełam korzytsać z kafe...nie zaloguje sie juz nigdy na tamto konto

Gość ccccccccfetee5
na początku przeczytałam ten temat "czy ktoś kiedyś odmówił ruchanka..."

Gość ferdydyrkakakka
skrzynki pocztowej takiej co listonosz wrzuca? kafe moze ci nasrac, nie maja prawa miec twojego afresu domowego, jedynie ten co na czarnego nika debile prawdziwego podaja ale nawet nic im po mailu. udowodnijcie to bo ja wiem ze kafe nic takiego nie robi bo nie ma takiej mozliwosci prawnej,

Jak uważasz ale potem się będziesz użerać z Krukiem.

Gość szprotka w oleju
Ej,ej,jakos mi sie w to wierzyc nie chce.Gdzie jest info o tym,ze to platna strona?!ja wchodze na kafe z tel od pol roku i nigdy nic do zaplacenia nie dostalam.

Bo oni czasem wysyłają rachunki zbiorcze, raz na kwartał, raz na rok, ja się dogadałam i mam raz na 2 miesiące bo mi tak łatwiej płacić.

Gość jak o mozliwe
no ja nie wiem jakies 4 miesiace korzyslam z jednego nika...wczesniej tez ale z roznych...i do tej pory cisza az nagle przyszlo. moze od ilosci tematow zalezy? ale wtedy by raczej bylo to powiedzeie przydodawaniu kazdego nowego tematu

Gość ferdydyrkakakka
rachunki na adres IP?? hahahh a jaki operator takiemu szmatławcowi jak kafeteria daje adresy? zaden dosawca internetu tego nie zrobi idioci :) zaraz temat zostanie usunięty bo kafeteria zacznie duupą trzasc ze za duzo osób to przeczyta i przestana jelenie pisac tu, a kafe zalezy zeby bylo jak najlwiecej wejsc bo wtedy maja wiecej wejsc jesli chca kogos naciagnac na to by reklame u nich wstawił.

Gość jak o mozliwe
no i dlatego ze chca miec wiecej wejsc to pewnie nie pisza wyraznie ze jest paltne...ja zaczynajac korzytsac z kafe nigdy tego nie widzialam

mi przyniósł listonosz i na kopercie było napisane moje nazwisko, i adres IP. Wtedy zgłupiałam i nie zapłaciłam, i poszło do Kruka, bo mi przyszedł zbiorczy za 1,5 roku. A teraz już uzgodniłam to z kafeterią i przysyłają mi na maila co 2 miesiace.

Gość jak o mozliwe
a podwałas gdzies swoje imie i nazwisko?

Gość ferdydyrkakakka
tak tak, kafeteria wogóle sie wdala w dyskusje z toba hehe dyrektor kafe sie dogadał z jakimś tam nikiem no nie moge , ale masz chody :) a to ze na kopercie był ip i nazisko, bez adresu domowego i listonosz wiedzial gdzie przyniesc to padlam :)

Nie, po IP chyba musieli sie dowiedzieć. Teraz to już musiałam podac jak się dogadałam, zeby częściej te rachunki mieć.

Gość jak o mozliwe
ja tam nic nie podawałam, a co z tego ze ip moge miec, jak ja z komputerów w róznych miejscach korzytsam

Nie musisz wierzyć, dla mnie też wydało się to dziwne, dlatego nie zapłaciłam od razu, tym bardziej, ze wtedy za 1.5 roku to tam było ponad 1500zł.

Gość ferdydyrkakakka
wez sie zamnij bo bajki opowiadasz i sama ze soba piszesz, wiesz.. widze to wiec spadaj stad zanim zablokujemy ci ip suko