Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak o mozliwe

ktos kiedys mówił o rachunkach za kafe? bo ja własnie tez dostalam

Polecane posty

Gość no i mnie też przyszedł
Właśnie na to nie wpadłam, może jakbyśmy usunęły czarne nicki i korzystały tylko z pomarańczowych to by nam nie przychodziły.

Gość szprotka w oleju
He,he,ale lach:-D Przeczytalas regulamin???????????????I-D-I-O-T-K-O

Gość jak o mozliwe
ale to lipa z tymi pomaranczowymi bo podszywy sie robia

Nie raz, za to Ty musiałaś w tej chwili do niego powrócisz bo podświadomie się srasz że Ci rachunek przyjdzie! O ile już nie przyszedł, ale boisz się przyznać!

No właśnie, dlatego ja mam nawet kilka czarnych i korzystam, ale już przywykłam, że płace więc luzik:)

Gość też mi problem....
Przecież jest wyraźnie napisane w regulaminie: 10. Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl o2 nie pobiera od użytkownika wynagrodzenia. Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl użytkownikowi nie należy się jakiekolwiek wynagrodzenie, w tym także za udzielone zgodnie z Regulaminem zgody. Więc od kogo ten rachunek?

Gość moderatorkaaaaa
jestes idiotka ze placisz za pisanie tu? co za glupia dziewczynina :D taka przyjemnosc pisanie tu ze placisz? osraj kafe nic ci nie zrobia, jedynie doope moga ci liznac jak zechca :)

Boszsz ale macie problem, ze ja płacę, nie chcecie nie płaćcie, ja tam wiem swoje, mam regularnie zapłacone, bo chce korzystać i mam czyste sumienie a nie komornika!

Gość też mi problem....
No to skoro płacisz to kto/jaka firma Ci te rachunki wysyła powiedz proszę.

Redakcja Kafeterii, a pierwszy przejął mi kruk.

firma kafeteria społka z.oo.

tam w regulaminie wszystko jest, adres nadawcy i w ogóle.

to ze spółką z.oo to podszyw!

Gość jak o mozliwe
ło matko jak tu sie rzucaja. ale czyli co, mam nie placic?

Gość sukkkkkkkkkk1
ale wiecej podaj, redakcja kafeterii i co dalej, numery telefonów itd no pisz

Wiesz jak uważasz, nie wiem może to się kiedyś przedawnia. Musiałabyś zapytać na jakimś forum prawnym.

Jasne, a kto mnie upoważnia do pisania tu jakichś numerów telefonu od nadawców korespondencji którą dostaję? Zagalopowaliście się!

Gość szprotka w oleju
JA was bardzo prosze ludziska,nie piszcie juz w temacie tej niedorozwinietej dziewczyny,bo ona ma tylko satysfakcje z tego waszego dopytywania sie.Wali scieme,az glupio to czytac kretynka jedna. Tak dla Twojej wiadomosci autorko(2w1)nie czytalam regulaminu tylko podrzucilam punkt z regulaminu,ktory argumentuje moje zdanie w twoim pozal sie boze temacie.

nie popuść z podniety szprotko!:)

Gość jak o mozliwe
ten amil mi przyszedł jakies 3 tyg temu....nie za czesto na tamta skrzynke zagladam bo wlsnie ble spacjelnie zakldadna zeby czarnego nicka zrobic, prywatna mam inna...tylko ze dostalam list o tresci ze tam za korzytsanie z forum bla bla bla uregulowac kwote w wsyokosci 32,70 i ze 14 dni na spalete i dane jakiegos kolesia

Gość też mi problem....
No ja nie wiem, więc się pytam bo w regulaminie przeczytałam, że: Administratorem serwisu Kafeteria.pl jest o2 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie.... Wszelkie prawa do serwisu Kafeteria.pl, w tym w szczególności prawa autorskie (z wyłączeniem utworów umieszczanych przez użytkowników, do których prawa o2 przysługują jedynie w zakresie określonym przepisami prawa) przysługują o2. A w pkt 10 piszą, że o2 nie pobiera opłat więc ciekawi mnie od kogo te rachunki.

Gość jak o mozliwe
ta szmarka to najbradziej mnie zadziwee tym, ze mysli ze jestem jedna, musialabym ruszcac palcami szybaciej niz pianista. szparko oddychaj gleboko

No to tak podobnie jak na rachunkach pocztowych, choć teraz i ja dostaje mailowo wszystko.

Gość szprotka w oleju
Widzisz?nawet sciemniac nie umiesz.Ktos zapytal o szczegoly a Ty nie wiesz co napisac.Cienka jestes jak barszcz:-) Swoja droga,teraz pewnie szuka jakis danych,zeby kolejna scieme zapodac,he,he:-)

Gość jak o mozliwe
e mail tez było nazwisko tylko i kafe napisane....nr konta niby podali, ale nie na kafeterie a na nazwisko...blankietu nie dostałam, ale w sumie na e mail to raczej nikt nie wysyla blankiwto

Wykazuję się inteligencją nie patrząc, że niektóre posty moje i autorki sa w tym samym czasie wysłane, więc na 2 kompy na 2 ręce piszesz autorko, albo Ty albo ja:P

Gość mksihs
"wynagrodzenia. Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl użytkownikowi nie należy się jakiekolwiek wynagrodzenie, w tym także za udzielone zgodnie z Regulaminem zgody." użytkownikom nie płacisz, tylko moderacji, właścicielom, lol

Gość szprotka w oleju
Nazywam sie szprotka a nie szparka,czytac nie umiesz???

Nie będe tu pisała żadnych danych bo nikt mnie do tego nie upoważnia, z resztą po co?

Gość też mi problem....
No jak na mila może to ściema w regulaminie jest: W przypadku dokonania przez użytkownika rejestracji i aktywowania konta, podany przy rejestracji lub później zmieniony adres poczty elektronicznej (e-mail) jest wykorzystywany przez o2 WYŁĄCZNIE DO: przesyłania użytkownikowi (na jego żądanie) na podany adres e-mail hasła do konta, kontaktowania się o2 z użytkownikiem w sprawach związanych z serwisem Kafeteria.pl (w szczególności do informowania o zmianach w serwisie, nowościach, pytaniach innych użytkowników itp.). Nic nie pisze o rachunkach.