Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak o mozliwe

ktos kiedys mówił o rachunkach za kafe? bo ja własnie tez dostalam

Polecane posty

Gość no i mnie też przyszedł
jak o możliwe, to co dostałas na maila? czy pocztą?

sama jestes suką to raz, a dwa placę to mogę sobie tu siedzieć ile chce!!

Gość do mireczkowataa
Dobrze że wchodzę na kafe tylko w pracy to mnie nie namierzą.

Gość jak o mozliwe
na maila dostałam

Gość ferdydyrkakakka
mówie waz ze kafeteria nie ma opcji zeby sie dowiedziala adresu domowego po samym IP, nikt nie ma takiego prawa kafeterii tego podac, jesli by operator to zrobil to sprawa do sadu mogla by trafic a operatorzy sie boja. kaferia widzi IP i moze sobie nimi tylko tyłek podetrzec nic wiecej, wiec juz nie wierzcie tej idiotce co tu tymi sumamy was straszy, łolaboga 1.500zl za rok no zesrac sie idzie

Gość szprotka w oleju
Prima aprilis juz bylo,przeoczyliscie;-)Smiac mi sie chce jak czytam te brednie:-D

Gość jak o mozliwe
i tez tam nie wpuisali mojego imienia i nazwiska...nic tylko ze zaplacic, nie wiem czy dokladna date napisali od kiedy kozystam

Gość jak o mozliwe
ja akurat groszowe sprawy...32, 70

Gość szprotka w oleju
Nie wiem skad takie puste suczydla sie biora,przysiegam.

Gość ferdydyrkakakka
szprotka, dokładnie, i mam nadzieje ze autorka debilka sama ze soba pisze próbujac strach wzbudzic u ludzi ze rachunki dodtana a listonosz majac na kopercie zbitek cyferek bedzie biegł pod adres tego Ip :) normalnie jasnowidz

Gość szprotka w oleju
Wez sie juz nie blaznij,piszesz sama ze soba i myslisz,ze ktos to lyknie.IDIOTKA!

Gość ferdydyrkakakka
słuchajcie a mi tez przyszlo 3 tyg temu wlasnie sobie przypomnialam. 330zl za dwa zalozone tematy , co ja mam zrobic, narobilam juz pod siebie ze strachu,. ale co dalej no... tak sie boje kafeterii i tego calego kruka :D :D

Jaki bulwers, boja się to wyzywają, jakbyście były takie pewne to byście stuliły pyski a nie pyszczyły!!!

Gość szprotka w oleju
łykam swoje nasienie!

Gość szprotka w oleju
No a jak,zdolnych listonoszy w Polsce mamy;-)

Gość jak o mozliwe
nie nadazalabym jakbym miala sama ze so ba pisac. ,owie wam ze dostalam na maila, mimo ze juz nawet jakis czas na kafe nie wchodzilam..a z moejego ip i tak duzo osob korzytsa i tez na kafe raczej wchodza

Gość ferdydyrkakakka
no ja własnie jestem pewna i pyszcze :D :D i gówno mi ktokolwiek zrobi bo mój operator nic nikomu nie poda. no chyba ze bym masowo zakladala pedofilskie tematy wtedy może może, ale tak to nie ma takiej opcji :D wiec smiac mi sie chce z ciebie :)

trzęsą portalkami bo się rachunku boją:D:D

Gość jak o mozliwe
dokladnie...sie zbulwrsowaly trzesidupy...jak nie macie takiego problemu to co sie stresujecie

Gość ferdydyrkakakka
a wrózki z cafe wiedzialy ze to akurat ty najwiecej korzystasz i to na ciebie cale oplaty zwaliły, wredne suki co? :(

Gość ferdydyrkakakka
no ja juz przeciez napisalam ze sie zesrałam juz ze strachu... ooo a teraz to i juz nawet zsikałam :(

Gość ferdydyrkakakka
ostatnio mi przyszedł rachunek z redtuba bo oglądałam z moją narzeczoną gay-party. Ale z kafe to mi nie przyszedł.

Gość szprotka w oleju
Widze,ze nawet mnie podszylas,bo prawda w oczy kole;-) zalosna jestes.Tak,bardzo sie boje,juz narobilam w gacie,bo lada dzien moge dostac rachunek z kafeteri:-)Nie wiem jak ja sie wyplace,ale co tam,pojdzie do kruka,a w kruku idzie sie dogadac:-)

Gość jak o mozliwe
nie o to mi chodzilo ze na mnie cale oplety tylko o to ze kazdy kjozysta a nic a ja kozystalam kiedys z czarnego nicka i ze to przez to...bo nikt inny nie dostal a wczesniej jak jeszcze nie mailam czarnego to tez nic

Gość ferdydyrkakakka
szprotka, co tam w kruku z kafeteria sie dogadaj jak ci wygodnie placic oni sa ugodowi i moze pozwolą ci placic co 2 miesiace :)

autorko nie przejmuj się, niech pyszczą! Jak im komornik na konto wejdzie to założą temat, nie zapłaciłam rachunku za kafe co zrobić, komornik!

Gość jak o mozliwe
a ja sie tam nie przejmuje, ja tylko pytam co mam zrobic, a to ze ktos tam sie rzuca to mnie nie rusza...pewnie stare grube baby

hehehe, albo piszą wiecznie na pomarańczach dlatego nie mają jeszcze rachunku, ale zapomną się kiedyś i im się dostanie:)

Gość jak o mozliwe
no ja juz nie ede sie na swoje konto logowala....juz mi na czarnym nicku jakos przestalo zalezac

Gość szprotka w oleju
A no tez fakt,dogadam sie z kafeteria,a co.Masz racje,oni ugodowi sa wiec pojda mi na reke:)Chyba zamkne konto,bo jeszcze mi na nie siada i co ja zrobie?przez kafeterie zostane bez srodkow do zycia!wezcie mnie pociszcie,bo normalnie sie zalamalam... :-(