Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak o mozliwe

ktos kiedys mówił o rachunkach za kafe? bo ja własnie tez dostalam

Polecane posty

Gość no i mnie też przyszedł
jak jedna osoba może wysyłać 2 wiadomości w tej samej chwili? Zastanów się!

Gość nie radzę czekać z zapłatą
w ubiegłym roku tak właśnie czekałam, aż w końcu w sierpniu dostałam bana. dopiero jak uregulowałam rachunek to mnie odblokowali. teraz już płace na bieżąco

Gość co za gowniany shit !!!
siedzę na kafe od lat i nigdy zadnego rachunku nie dostałam co za gówno, kto w to wierzy ?

Gość jak o mozliwe
bana to ja az tak si enie boje, nie chcialabym jakis opowazniejszych konsekwencji ponosic. tylko tez mnie zaniepokiło to ze rachunek wystwiony jest na osobe prywatna

No a mój na 3 osoby.

Gość jak o mozliwe
zrobie tak...napisze tak jak ktos rdził, zeby mi uzasadnili za co mam placic i poczekam co oni na to

to daj znac jak coś ustalisz oki?

Gość jak o mozliwe
ok. za chwile napisze i bede czekała na odpowiedz...mam nadziej, ze jeszcze dzisiaj sie czegos dowiem, bo troch lipa. zdenerwowala mnie ta wiadomosc

Gość sukkkkkkkkkk1
16:05 [zgłoś do usunięcia] no i mnie też przyszedł mi przyniósł listonosz i na kopercie było napisane moje nazwisko, i adres IP. Wtedy zgłupiałam i nie zapłaciłam, i poszło do Kruka, bo mi przyszedł zbiorczy za 1,5 roku. A teraz już uzgodniłam to z kafeterią i przysyłają mi na maila co 2 miesiace. czy tylko ja widze ze ta wariatka dostała list na którym na kopercie byl tylko adres ip i nazwisko??? moze mi ktos wyjasnic jak listonosz jej to dostarczyl? skad wiedzial gdzie isc, . po IP? Czy tylko ja zauwazylam to jak polegla ta idotka w tej ściemie? Myslalas ze taka przebiegla jestes? ale ja cie zlapałam :)

Gość jak o mozliwe
ja tamod czasu do czasu lubie wejsc na kafe

Gość oleeeeeeee
i co wkońcu płaci się za to kafeterie???

sukkkk ale masz wznietę, masakra!!!!!! Poległa, chyba Ty polegniesz zaraz z tego podniecenia:P

Gość jak o mozliwe
emocje emocje...normalnie jak detektyw malanowski he he he. no ja tez juz nie wiem czy sie placi, czy tylko ktos wrabia ludzi z tymi rachunkami i zgarnia kase...napsiałam amila, czekam na odpowiedz

Gość sukkkkkkkkkk1
no a co, tez jestes taka debilka ze wierzysz ze listonosz nie majac adresu przyniósł jej cokolwiek?? jakim cudem? a ty dalej piszesz i straszysz idiotów, ale ci co sie daja nabrac .. no coz nie szkoda mi bo sa wlasnie bezmózgami

Gość oleeeeeeee
to po jakiego h... piszą takie pojeby, wam powinni płacić na rozwój umysłowy

Gość sukkkkkkkkkk1
no odpowiedz na proste pytanie jak listonsz znalazl Cie po samym nr IP i twoim naziwsku co???

A po co mam Ci odpowiadać, to byłoby zbyt proste, pomyśl, to co piszesz pokazuje Twoją inteligencję, a nie moją...plus jeszcze to w jaki sposób piszesz.

Czytajcie regulamin! PUNKT 1, NAJWAŻNIEJSZY: "Regulamin określa ogólne zasady korzystania z serwisu Kafeteria.pl umożliwiającego użytkownikom NIEODPŁATNE umieszczanie m.in. określonych wpisów, wypowiedzi, komentarzy, opinii, tematów w serwisie Kafeteria.pl, jak również prawa i obowiązki użytkowników a także prawa, obowiązki oraz zakres odpowiedzialności o2. W kwestiach w Regulaminie nieuregulowanych, zastosowanie mają przepisy powszechnie obowiązującego polskiego prawa, w szczególności kodeksu cywilnego. " Punkt 20: "mając na uwadze NIEODPŁATNY charakter serwisu Kafeteria.pl, o2 nie wyklucza czasowego zawieszenia dostępności serwisu Kafeteria.pl w przypadku konieczności przeprowadzenia napraw lub konserwacji systemów obsługujących ten serwis oraz w związku z koniecznością ich modernizacji lub rozbudowy." Punkt 26, podpunkt f: "mając na uwadze DARMOWY charakter serwisu Kafeteria.pl, o2 w zakresie wszystkich darmowych usług udostępnianych w serwisie nie odpowiada za niefunkcjonowanie lub nieprawidłowe funkcjonowanie serwisu Kafeteria.pl wynikające z działań lub zaniechań osób trzecich, działania siły wyższej, innych zdarzeń, których o2 nie mogła przewidzieć i którym nie była w stanie zapobiec" Kafe jest DARMOWE = NIEODPŁATNE.

Gość jak o mozliwe
ja dostałam na maila tylko wiadomosc moze był i adres i ip?

autorko, nie ma co im tłumaczyć, oni i tak wiedzą lepiej:D

Gość sukkkkkkkkkk1
co było by zbyt proste? to ze cie złapałam jak sciemniasz ze listonosz cie namierzyl po numerze ip na KOPERCIE hahah

Gość jak o mozliwe
hłe hłe hłe one zaraz zejda na zawał i bedziemy miały na sumeiniu te marne zywota :P

tak złapałeś mnie :) Dlaczego tak nalegasz skoro Twoja racja jest dla Ciebie jedyna? Ty się zastanów, po co tu jesteś, po co mnie pytasz? Zapytaj Poczty Polskiej, albo do Przyjaciółki napisz.

Jednak je trapi coś, tylko się nie przyznają never!

Gość jak o mozliwe
teraz wertuja ragulaminy i caly przebieg rozmowy...ot tak to zawsze na kafe było...człowiek chce sie normalnie zapytac, poradzic...a tu sie rzuca taka jak wesz na grzebieniu

Gość sukkkkkkkkkk1
no ja ciebie pytam co bylo na tej kopercie. IP i twoje nazwisko a listonosz geniusz przybiegł pod twoje wlasnie drzwi. ktos jeszcze widzi ze to oślica która was nabiera a wy suki wierzycie??

Gość sukkkkkkkkkk1
normalnie zapytac? jakby ktos normalnie zapytal to bym odpwoeidziala ajak ktos pisze ze na kopercie Ip bylo tylko i listonosz przyniósł koperte do rak wlascicellki ip to mi sie smiac chce, a najbardziej z tych jełopów co sie wystraszyli