Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na kogo one wyrosną

Mój mąż maca mnie przy dzieciach

Polecane posty

Gość Na kogo one wyrosną

Np jak gotuje obiad a dzieci już siedzą przy stole, mąż podchodzi i łapie mnie za piersi, tyłek. Dzieci to widzą i się uśmiechają (obaj po 2 latka) :(

Gość moim zdaniem w sam raz
patologia :o

zalezy jak lapie :) ale tak czy owak jesli zle sie z tym czujesz,to na spokojnie, i nie przy dzieciach,powiedz mu o tym i popros,zeby przestal.

Gość Na kogo one wyrosną
No raczej że mu mówiłam aby tak nie robił. Jak to robi? Zachodzi mnie od tylu, no i kładzie mi ręce na piersiach, przez bluzkę.. :O

gdzieś kiedyś czytałam, że dzieci które widzą jak rodzice okazuja sobie czułość (całują się, przytulają itp.) wyrastaja na wrażliwszych ludzi. jeśli nie jest to obcesowe macanko tylko właśnie delikatne położenie ręki myślę ze nie zrobi dziecią dużej krzywdy. a i łatwiej ci będzie za x lat porozmawiać z dziećmi na temat ich potrzeb seksualnych

Gość werka73/huk
Hehe dzieci pewnie nie rozumieja czemu tatus lapie tak maame:) dont worry;) jesli nie robi tego w wyuzdany sposob tylko dotyka to dzieci nie zczaja.. chyba..

Gość Novaa
To dobrze jeśli dzieci widzą, że rodzice się kochają, ale jeśli czynności mają zabarwienie seksualne to kiepsko, nie na miejscu. Porozmawiaj z mężem, że należy rozdzielić zachowania na te przy dzieciach i te które dotyczą tylko Was. Tylko Go nie oskarżaj, na spokojnie, możliwe, że On nie zastanawia się nad tym. Kobiety różnią się od mężczyzn (też czasem prowadzę walkę z tym faktem) dlatego czasem to co dla nas oczywiste dla nich jest niewidoczne. Grunt to na spokojnie wytłumaczyć, żeby nie czuł się pouczany. Powodzenia.

Gość moim zdaniem w sam raz
tak a pozniej dzieci beda chodzic i macac innych lub siebie przy ludziach twierdząc ze mama z tata tez tak robia :o

Gość Na kogo one wyrosną
za kare zrobie mu loda przez serwetke

Gość gość
istna patologia...