Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanofloraaaaaaaaa

czy przespac sie z facetem ktory mi sie nie podoba? długie dziewictwo

Polecane posty

Gość sanofloraaaaaaaaa

jestem po 30, mialam kilku facetow ale nigdy nie doszlo do seksu,najpierw bylam zbyt niesmiala,a potem wstydzilam sie,ze jestem dziewica. Poznalam teraz kolesia, ktoremu sie podobam,adoruje mnie na kazdym kroku. To taka ciapa, piczka mowiac prosto, nie podoba mi sie zupelnie,ale sie go nie wstydze, mysle zeby sie z nim przespac zeby nie miec juz tej glupiej blony (i grubej, kiedys probowalam kochac sie z chlopakiem, to bolało). Wiem ze to brzmi żałosnie, ale... zycie. Tylko ja sie nie zmusze zeby go dotykac i piescic, bo mi sie nie podoba :/

Gość dfgdggfhgjh
niby dziewica, niby sie szanuje a takie to glupie że aż żal... tak daj mu dupy kurwo, bo juz pewnie zmarszczki masz pierwsze, za 5 lat juz nikt cie nie zechce

Gość konkwistador
dalej czekaj na ksiecia

Gość Izka123z
przecie spać bedziesz w nocyto i tak go nie bedziesz oglądać,pamietaj trzymaj nogi w górze,drap mu plecy i głośno jęcz by był zadowolony.

Gość fgbvdf
nie mozesz sie przespac z kims kto ci sie podoba? a blone mozesz isc do lekarza przeciac 🖐️

Gość sanofloraaaaaaaaa
moje dziewictwo nie ma nic wspolnego z szanowaniem sie, to juz nie te czasy. Nigdy nie czekalam na zadnego ksiecia, studia, praca i nie myslalam o facetach,a czas przeleciał straaaasznie szybko. Teraz przed spotykaniem sie z facetami powstrzymuje mnie wlasnie ten "stygmat", po prostu sie tego wstydze, niby sie mowi,ze jak facet bedzie kochal,to sie nie przejmie,ale jakos prze ponad polowe zycia milosc mnie nie spotkala, wiec na nią nie czekam,chce po prostu zyc normalnie,a seks to ludzka rzecz :(

Gość Komputer komputer
to czekasz na wojne by cie armia,czy cała kompania rozprawiczyła .

Gość Komputer komputer
to jesteś taka niemiła,szlaja do niczego,nie umiesz gotować piwa roztwierać i przyżądzać zakąsek ,masz niewyparzony jezyk czy zawysoko sra**************sz jak du**pe masz że nawet na studiach nikt cie nie kolnoł,

Gość gosc xxx
no i widze że mamy podobny problem. Mnie z koleji facet rzucil mnie jak sie dowiedzial ze jestem dziewica. Niby jestem w lepszej sytuacji bo 22 lat mam ale tez mysle zeby zrobic to z jakims kolesiem tylko poto zeby ewentualnie jak kogos poznam to nei bylo powtorki z sytuacji, bo juz tego wstydu drugi raz bym nie zniosla ;(

Gość sanofloraaaaaaaaa
Dzieki moi kochani za rade. Zamykam temat. Stwierdzilam, ze nie bede dluzej taka niedostepna, bo zardzewieje i bede rude dzieci rodzic! Bedac dzisiaj w warzywniaku wpadlam na wspanialy pomysl. Kupilam wielkiego, surowego, bulwiastego, szorstkiego zielonego ogórka węża! Żegnaj błono! To było EKO doznanie. I zaoszczedzilam 5 zlote na kondonach, ogórek byl zafoliowany! Myslicie ze dobrze bedzie zrobic to z bananem? A moze patison albo papaja?

Gość sanofloraaaaaaaaa
Sama jetes niedojrzala ! Ogórek byl dojrzaly i lrkko miękki!

Gość sanofloraaaaaaaaa
a co w tym niedojrzalego? toze sie wstydze swojego ciala? ludzie maja kompleksy..

Gość gosc xxx
niedojrzala? co masz na mysli. Ma poprostu problem (i ja tez) wiec chce sie z nim jakos uporac. uwierz mi ze nie jest przyjemne jak cie facet rzuca z tego powodu, a teksty podtytulem 'nie jest w takim razie nic wart' mozna sobie o kant rzucic, bo chyba jasne jest ze kazdy chce sobie jakos zycie ulozyc a nie cale zycie 'oni nie sa mnie warci' to moze doradz co ty bys radzila, tylko cos sensownego a nei darowanie sobie facetow juz na zawsze bo sama sobie bys cos takiego chyba nie zalatwila hmm?

Gość tomasz25
Nie spiesz sie. Po co? Ktos stwarza na Tobie presje? W koncu poznasz odpowiedniego faceta

Gość tomasz25
gosc xxx. Nie obraz sie, ale za kogo Twoj facet Cie uwazal skoro rzucil Cie z powodu ze jestes dziewica? ....... Chyba dobrze ze to zrobil, co to wogle za facet.....

Też uważam, że kobieta która ma więcej niż 22 lata i wciąż jest dziewicą, powinna się po prostu puścić.

Gość gosc xxx
co to za facet? hmm normalny. Szczerze mowiac nigdy wczesniej tez mi do glowy nie przyszlo ze mogloby byc to dla niego problem ale po tym co teraz czytuje na kafe to widze ze norma jest ze faceci nie chca dziewic. a czemu mi sie spieszy? no tak jak wspomnialam bylo to dla mnie duzy szok i zaskoczenia nie chcialabym jeszcze raz zeby facet do ktorego wiadomo czulam juz cos zerwal ze mna z tego powodu. juz naprawde nie dam rady ejszcze raz tego przezywac wolalabym miec juz latwiej chociazby w tym wzgledzie

Gość sanofloraaaaaaaaa
ja sobie sama stwarzam presje, ile mam czekac i w imie czego? seks to podobno swietna sprawa, ja lubie bliskosc, lubie jak ktos mnie caluje, dotyka, piesci. Niestety kompleksy zrobily swoje i tyle. Poza tym jestem sfrustrowana, ileż sie mozan masturbowac, chcialabym zeby ktos zrobil mi przyjemnosc,a nie ja ciagle sobie sama... :(

Gość Tomasz25
Ty tak powaznie czy sobie jaja robisz?

Gość sanofloraaaaaaaaa
zreszta puscic to ja sie moge z jakims obcym kolesiem,a ten nie jest obcy, czuje sie z nim swobodnie, nie podoba mi sie,wiem ze nie bedzie z tego zadnego zwiazku, ani milosci z mojej strony,ale krzywdy mu chyba nie zrobie, jesli sie z nim przespie? Mam pewnosc, ze on mnie nie wysmieje jesli mu powiem,ze jestem dziewica, bo jest delikatny itd.

Gość Tomasz25
moze zaloz se konto na sympati, poumawiaj sie i sama zobaczysz

Autorko jesteś już tak w zaawansowanym wieku jak na dziewice, ze powinno ci być wszytsko jedno. Masz prawo się tak skurwić.

Gość sanofloraaaaaaaaa
kogo pytasz? bo tu widze kolezanka z podobnym problemem sie zglosila :) sadze ze nie jestesmy jedynymi dwiema kobietami na swiecie z takim problemem, wiec nie wiem czemu sie tu dziwic. A co do tego, czemu ktos mnie nie "kolnął" na studiach - juz pisalam, wstydzilam sie swojego ciala i zanim doszlo do seksu to zazwyczaj zwiazki sie konczyly z jakichs tam przyczyn,a potem duzo nauki,praca długimi godzinami,znajomi sie rozjechali i trudno było poznac gdzies jakiegos fajnego kolesia a czas mija.

Gość Tomasz25
Jak masz ochote na seks z tym gosciem to zrob to, przeciez swiat sie nie zawali

Gość Tomasz25
jednak twojego problemu samotnosci tez nie rozwiaze

Gość sanofloraaaaaaaaa
Tomasz - ale co zobacze, bo nie rozumiem? umowmy sie, ze dla mnie sympatia pl to hmm wiocha, bez obrazy :) nie mam ochoty umawiac sie przez neta, w ogole nie mam ochoty sie umawiac jak na razie, a dziewictwo jest jedna z przyczyn.

Gość szczotkowalnia
nie zmuszaj się, pierwszy raz ma być piękny i z uczuciem chociaż pożądania skoro nie miłości :)

jak możesz być dziewica skoro jakieś kontakty seksualne już były (skoro mówisz że byłą próba przebicia błony)? :P