Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogan

ANKIETA! Jaki rodzaj kobiet najbardziej cię wkurwia?!

Polecane posty

Gość hogan

1. Grube morświny które myślą, że są piękne i seksowne. Pisząc w necie określają się jako atrakcyjne, a w gruncie rzeczy większość facetów uznaje je za kupę gówna. 2. Księżniczki niedotykalskie, które każde odezwanie się do nich faceta nie odpowiadającego ich standardom uznają za naruszenie dóbr osobistych i są gotowe iść z tym na policję, traktują innych z góry puszczając niezliczone ilości fochów 3. EMO które wiecznie smęcą, samookaleczają się, noszą ćwieki na ryju, czarne ciuchy, malują oczy na czarno i robią sobie tatuaże 4. Dwulicowe katoliczki, które obgadują naokoło jakie to one święte, a po kryjomu dają tyłka arabom i murzynom z afryki z czystej ciekawości roznosząc choroby wśród kolejnych partnerów 5. Wykorzystywaczki bawiące się uczuciami swoich ofiar. Robią maślane oczka i wszystko jest cacy dopóki nie osiągną swojego celu. A potem zwyczajnie banują faceta którego w sobie rozkochały, wyzywają go i napuszczają na niego innych facetów gdy ten nie chce się odczepić. 6. Samotne matki, które ciągle tylko są zapatrzone w bachora którego zmajstrowały, nie dbające o siebie i nie potrafiące zrozumieć że dopóki nie odzyskają figury po dziecku to nie mają szans na nowego faceta, ani na żaden uczciwy związek 7. Kontrolerki, które cały czas chcą wiedzieć gdzie jest ich facet i co robi, grzebią mu w rzeczach, nawiedzają go w pracy, wypytują jego znajomych albo rodzinę. A jak coś nie jest po ich myśli to w domu zero seksu za karę .. 8. Blachary, które szukają faceta z kasą żeby same mogły do końca życia opierdalać się w willi przy basenie, nie pracować i tylko się bawić od rana do nocy, a nawet do drugiego rana oczywiście przy okazji zdradzając swojego męża z młodymi napalonymi ogierami z pobliskiego disco lub fitness clubu 9. Wtórne dziewice, które seks traktują jako grzech i chcą go uprawiać najrzadziej jak to tylko możliwe, a najchętniej same złożyłyby śluby czystości, ale do zakonu nie chcą, bo za bardzo lubią życie - kawusia, ciasteczko, pogaduchy, shopping, fryzjer. 10. Lansiary, które pokazują dupę, cipę i cycki żeby zyskać na popularności niejednokrotnie robiąc smaka niejednemu facetowi tylko po to żeby go później brutalnie sprowadzić na ziemię

Gość dfsggfhs
ja jestem 7 :D

Gość haha, jestem kombinacją
2,5,8, 10. najbardziej jednak jestem 10- uwielbiam, jak facet się już napali, a potem go opierdolę (najczęściej z kumplami) :D

Gość szczotkowalnia
najbardziej wqrwiają KSIĘGOWE :D

Gość jezykoznawczyni
dodaj jeszcze obwarzanki - dziura w miejscu przeznaczonym na mózg

Gość dfsggfhs
ale 8 to chyba najgorsze co może byc bo z takiej szmaty się nic już nie urobi

Gość jezykoznawczyni
możesz jeszcze umiescić na liście wyrachowane suki które zawsze muszą mieć interes aby zauważyc kogokolwiek

Gość 11. Fiku Mikuuu
Pisze dużo o niczym, chce i nie chce, uwielbia i nie lubi, chce i nie chce. I cieszy się jak dziecko, że ktoś to jeszcze czyta i toleruje. Oznaka zainteresowania to dla niej sukces.

Gość hogan
ale fiku mikuuu to ewidentnie typ 1 (wiem to z pewnego źródła)