kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 mam zamiar wykonać zabieg laparoskopii, czytałam troszkę na ten temat i niektóre dziewczyny piszą, że to straszne przeżycie, a inne, że to wcale nie bolało. Od czego to zależy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki to zabieg ? Napisano Kwiecień 3, 2012 ? co maja usuwać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vertopola Napisano Kwiecień 3, 2012 Nic strasznego, zapewniam...:) jakby to było strasznie przeżycie, to co powiedzieć o klasycznej laparotomii, albo o operacji trwającej kilkanaście godzin....? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 pomyliło mi się, przepraszam, chciałam zapytać o badanie HSG, tyle się dziś naczytałam i pomyliły mi się pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 sprawdzanie drożności jajowodów, o to mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 laparoskopia jest wykonywana jeśli okaże się, że jajowody nie są drożne, dlatego pomyliło mi się z HSG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach