Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuhb

moejmu mężowi podoba się żona mojego brata

Polecane posty

Gość truuhb

normalnie byłam w szoku jak podczas ostatniej imprezy rodzinnej wyraźnie prawił jej komplementy albo rzucał hasełka w stylu jak to jest mieć taką ładną żonę . bardzo mi się to nie spodobało to chyba nie na miejscu jakbyście się zachowały? przesadzam czy odpuścić..

Gość zdegenerowanaMaupa
nie zaszkodzi wpierdol profilaktycznie spuścic...

Gość chemia w sprayu
zawsze mówię mojej siostrze, że ma meża super ciacho, a ona jakoś nie ma instynktów morderczych :D Cós z toba nie tak ?

Gość truuhb
no nie zaraz wpierdol ale zachwycać się żoną brata w towarzystwie swojej żony to chyba też lekkie przegięcie

Gość truuhb
hah morderstwo

Gość zdegenerowanaMaupa
no to strzel foha i nie dawaj mu przez miesiąc... :o

Gość sasssssssssssssssssssss
"jak to jest mieć taką ładną żone?" to chyba tylko facet bez żony może zadać takie pytanie, albo facet, który ma brzydką żonę! zachował sie nie właściwie, tymbardziej, że TY tam byłaś! to jakbyś Ty powiedziała do bratowej"mój brat jest przystojny, jak to jest miec przystojnego męża? bo ja nie umiem sobie wyobrazić" "inaczej jakby powiedział np "masz piękną żone, widać, że obydwoje mamy wspaniały gust

Gość truuhb
no i o to mi chodziło! właśnie dobrze to ujęłaś

Gość ojoj.oj
Przykre to, tym bardziej, że to rodzina i czasem będziecie się widywać. Twój mąż zachował się jakby Cię nie szanował. Może warto więcej pomyśleć o sobie, robić coś dla siebie, poolewać go trochę. Poza tym, może jakby widział, że ktoś Ciebie adoruje, to by się opamiętał i docenił to, że ma taką fajną żonę. Zakładam, że w miarę dbasz o siebie... A powiedz jaki był przed ślubem? Czy komentował inne kobiety, oglądał się za nimi? Miał powodzenie? Takie zachowania zwykle objawiają się wcześniej, jeśli facet za bardzo lubi kobiety, to potem to może wejść mu w naturę, nawet jak już jest mężem... smutne, choć staram się wierzyć, że da się z "tego wyjść"... Jaki był dla Ciebie kiedyś? Traktował Cię lepiej niż inne, wyjątkowo?

Gość dfsdf
A co na to brat i bratowa, chyba im sie glupio robilo? A meza masz idiote. To tak jakby sugerowal, ze ty taka ladna jak bratowa nie jestes.

Gość kradziejkagwiazdek
truuhb kochana wiem jak sie glupio czujesz, Twoj mezczyzna zachowal sie strasznie zle. Na drugim spotkaniu powiedz tak jak napisala sasssssss spytaj sie jej jak to jest miec przystojnego meza bo nie umiesz sobie etgo wyobrazic, ale tak, zeby twoj to slyszal ;) btw, a czy w ogole ona jest taka ladna?

Gość urabura
Twój facet to cham bez uczuc, kopnelabym takiego w dupe. To Ty masz byc najpiękniesza dla niego, a skoro nie jestes to powinnas sobie znaleźć takiego, dla którego będziesz! Bardzo przykro czyta mi się takie rzeczy, faceci nie myślą niestety. Skoro powiedział, że nie wie jak to jest miec taka ładną dziewczynę to znaczy, że jesteś brzydka dla niego