Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika;;;;;

rozstanie

Polecane posty

Gość nika;;;;;

Zerwałam niedawno z chłopakiem a do niego ten fakt wciąż nie dociera, ciągle pisze, dzwoni, jeździ koło mojego domu, próbuje mnie brac na litosc, mam tego dosc, czy któraś z Was forumowiczki była w takiej sytuacji?

Wiesz, może cię bardzo kocha... i na razie nie ważne że ty do niego nic a nic. Wiadomo, żenujące to jest, ale szczególnie gdy chłopak bardzo kocha a nie jest przyzwyczajony do takich sytuacji, musi trochę czasu minąć i sobie uświadomii. Za drugim razem będzie łatwiej za następnym już normalnie. Musisz zrozumiec że musi okrzepnąc troche uczuciowo i zrobić się mniej czuły, nieco bardziej zimny i podchodzić do spraw uczuciowy z większym dystansem

Gość nika;;;;;
ja nie wiem czy to milosc, bo w tych smsach jest coraz bardziej nieprzyjemny i wogole, nagle obarcza winą mnie za wszystko co złe, to nie jest normalne, gdybym wiedziała, że jest taki rozchwiany emocjonalnie w życiu bym się z nim nie związała

Gość nika;;;;;
ale ja akurat nie jestem do zdobycia

Jakiś czas temu spotykałam się z pewnym chłopakiem, który za dużo sobie wyobraził i uznał, że jesteśmy razem. Nachodził mnie przez dłuższy czas, błagał, stał pod oknami i obserwował czy coś się u mnie dzieje. Pamiętam jak dobijał się do mieszkania, siedziałyśmy ze współlokatorką jak trusie i udawałyśmy, że nikogo nie ma choć on dobrze wiedział, że jest inaczej. Dał mi spokój jak znalazł sobie nowy obiekt westchnień (na szczęście) ;)