Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ja odpowiem

czy da sie zmienic PDF na WORD

Polecane posty

Gość no to ja odpowiem

bez specjalnego programu?? wlasciwie nawet nie musialby byc WORD, ale musze przetlumaczyc z google-tlumaczem:O pare dokumentow i z PDF nie da sie skopiowac do google :(

Gość ptasiek nastroszony
pdf creator Ci trza

Gość ewfewfew
da się da, otwórz pdfa programem foxit reader w nim będziesz mogła normalnie zaznaczać i kopiować tekst 🖐️

Gość no to ja odpowiem
pdf creator chyba nie jest ogolnie dostepny?? a program focit reader ? trzeba to sciagnac? nie slyszalam o niczym takim

Gość no to ja odpowiem
moje pytanie bylo jednak zle sformulowane; jak zmienic zeskanowany tekst w tekst, ktory mozna edytowac??

Gość JFSRNG
zeskanowany tekst to obraz, więc trzeba edytować jako obraz w programach do obróbki zdjęć

Gość inzynier serwisowy
Dupa ona chce z pdfa do WORDA a nie odwrotnie. Potrzebujesz spiraconego abbyy reader. Jeste też strona w necie która przerabia. Ale raz funkcjonuje raz nie... Możesz spróbować zmienić wskaźnik z rączki i kopiować jak pdf nie zabezpieczony. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość JFSRNG
inżynier serwisowy, duoa to chyba twoje drugie imię, naucz sie czytać ze zrozumieniem, nie zaznaczy rączką" tekstu w pdf bo on nie jest jako tekst tylko obraz ps. spiracony to masz mózgggg

Gość inzynier serwisowy
http://www.pdftoword.com/ Tu masz tą stronę.. Ale naprawde tylko abyy reader daje rade. Program duży chyba 300 czy 600mb i orginał stoi chyba 300pln.

Gość inzynier serwisowy
Debilko 99% pdfow możesz zaznaczyć tekst. TYLKO ŻĘ TU WYNIKA ZE ONA CHCE Z SKANU A W SKANIE TAKIEJ OPCJI NIE MA. Klika na klawiaturze e lub select tool. Jesli to pdf pobrany z netu.

Gość inzynier serwisowy
"zeskanowany tekst to obraz, więc trzeba edytować jako obraz w programach do obróbki zdjęć" A to twoje zdanie pograza cie całkiem Wskaż mi ps corel czy czym innnym według ciebie mozesz?? Programy takie to OCR I programów jest naprawdę dużo. Zazwyczaj producent drukarki dodaje. Podałem jej on line?? podałem. Podałem jej najlepszy podałem Czyżby pani od kamerki??

Gość no to ja odpowiem
jejku uspokojcie sie :O wlasnie znajomy mi powiedzial OCR , no ale nie mam tego