Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi9812567

nie odwzajemnia moich uczyc jest niedostepny

Polecane posty

Gość roxi9812567

Zakochałam sie w facecie i nie wiem co robić. Poznalam go z kumpela na wypadzie do jej rodziny odrazu mi wpadł o oko, byłysmy z nim w restauracji bo nam sie nudziło. 2 dni później spotkalam go na dyskotece był dość mocno pijany i mi stawiał (namowił na to moja kumpele nie mnie ;/ ) bawilismy sie razem prawie cały wieczór. Po pijaku ugadywaliśmy sie na sex bez zobowiązań itp (chyba do jaj). Na końcu całowaliśmy się. Pisałam do neigo poźniej 2 razy odpisal ale czułam, że niechętnie. Nie pamiętał ze spędził ze mną pół wieczora. Pare tygodni pozniej pojechałysmy do ich miasta i siedziałysmy ze znajomymi i on tez tam był ale praktycznie nie zwracał na mnie uwagi. Dowiedzialam sie później od osób 3, że wyszłam na "napalona wariatkę" pisalam o to do niego zebby to sprostować ale jak widac nie zrozumial i nie odpisał na to co chcialam.. Wiem ze bedziemy teraz na wspolnej imprezie co zrobić? Głupio mi tak do niego podejsc nawet nie wiem czy mu sie podobam a ma dość wybredne gusta i trudny charakter.. ;(

Gość Macr87
Raczej jesteś już spalona, nie ma szans po tym wieczorku na naprawę swego wizerunku. Faceci nie szanują takich dziewczyn nawet jeśli sami nie są lepsi.

Gość Ja wiem coś o tym
Faceci uciekają od takich kobiet: to znajomość dobra na jedną noc, przelecieć i uciec. Jeśli chciałabyś kiedyś poważnego związku będziesz się musiała baaaardzo zmienić.