Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xwqdqwdqwdwddwd

jak uwodzic faceta w rozmowie?

Polecane posty

Gość xwqdqwdqwdwddwd

podobam sie facetom zewnetrznie. ale niestety musze powiedzieć ,ze nie mam zdolności żeby zainteresować jeszcze bardziej faceta z czasem . w rozmowie , na randkach. chyba ,ze on chce tylko seksu ,ale nie o tym mówie niektóre dziewczyny to potrafią.. jak wy to robicie?

Gość tego ze nie maja
musisz go kokietowac, patrzec gleboko w oczy, dotykac jego dloni, twarzy , wlosow no jak to nie wiesz. :D

Gość kukukukukuwa
"...ze nie mam zdolności żeby zainteresować jeszcze bardziej faceta z czasem ..." a mogłabyś wytłumaczyć mi to zdanie?

Gość xwqdqwdqwdwddwd
uważam ,ze czesto nawet trace z biegiem czasu niz zyskam.. chyba ,ze facet dąży usilnie zeby mnie przeleciec a tak to jest cieżko.. niektorzy nawet zrezygnowali na którejś randce poza tym np jak rozmawiam z kims np kolegą ze studiów na uczelni ,albo jakims nowo poznany facetem co do mnie zagada nie potrafie wzbudzić jakiejs iskry ..

Gość xwqdqwdqwdwddwd
generalnie niestety jestem dosc niesmiala i zamknieta w sobie.. jak kogos lepiej znam to sie otwieram i potrafie byc wtedy nawet przebojowa a tak to chyba wiele na tym trace.. załamałam sie jak ostatnio podrywał mnie pewien facet co dosłownie był moim wymarzonym ,a przynajmniej tak mi sie wydawalo . i po paru rankach on przestal sie odzywac

Gość kootwaa
mam tak samo, niesmiala, problemy ze zwykla rozmowa, ostatnio powiedzialam 4 slowa w rozmowie z facetem ktory mi sie podoba, okropna trema, strach i poczucie ze nie mam czym zainteresowac faceta

Gość kootwaa
dokładnie 4 słowa - żałosne , wiem odprowadzałam córkę koleżanki na zajęcia pozalekcyjne które prowadzi facet ktory mi się od jakiegoś czasu podoba, zagadał, a ja wydusiłam 4 słowa z siebie, planowalam że będę elokwentna i zabawna aa skończyło się na ty że zamieniliśmy parę słów w dodatku na temat dziecka

Gość dziś na pomarańczowo
za bardzo się przejmujecie dziewczyny tym, jak wypadniecie w oczach facetów i dlatego Wam nie wychodzi. najlepiej trenujcie na mężczyznach obcych np. na urzędnikach, sprzedawcach itp. w ten sposób wyrobicie ogólne obycie i później, jak trafi się facet, który Was serio zainteresuje, to zaczniecie, czy podejmiecie rozmowę niejako automatycznie.

Gość cycmassdefect
podstawowy grzeszek kobiet jakie spotykam - na zagadanie w rodzaju 'hejka co u Ciebie' ona 'nic' i podobne urywniki po których nigdy nie wiem co gadać/pisać, co może parę razy nie spowoduje bulwersu. Ale za każdym razem?! :-D ps. Może pomysł na rozgadanie takich aparatek ? ;-)

Gość kootwaa
bo zadajesz zbyt ogólnikowe pytania i laska czuje że tak naprawde chodzi tylko o podryw, spróbuj np zapytać zamiast co slychac - jak minął dzień? jak się czujesz? zauważyłam że to działa lepiej

Gość sylwia4454
Mnie bardzo pomogła w kontaktach z facetami książka – Jak zdobyć osobę, którą kochasz albo której nie znasz. Trochę tajemnic zostało w niej zdradzonych na temat relacji między płciami;) Dobrze wiedzieć pewne rzeczy, później łatwiej się dogadać. Książkę kupiłam na www.jakzdobywac.pl. Ogólnie jest to fajny serwis o takich tematach jak flirt, budowanie relacji w związku.

Gość gość
A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.

Gość Laura2777777
Hmm być miłą ,ale troche tajemniczą tzn nie mówić mu o sobie wszystkiego, bardziej pytać się jego, poza tym być sobą, wyrażać swobodnie swoje zdanie nawet jak nie zgadzasz się z nim w 100%, poza tym często się uśmiechać, ale nie szczebiotać jak słodka idiotka, chodzi o to żebyś nie była sztuczna. I troszkę podbudować jego ego np powiedzieć, ze jego praca jest odpowiedzialna jeśli jest, albo podziwiać go pod jakimś względem pod jakim może się czymś pochwalić, może nie wychwalać pod niebiosa, ale troszę można go pochwalić. Jak coś Ci postawi albo kupi, to zawsze miło podziękować, jak przegnie trochę to możesz stać sie troche zdystansowana, jak przegnie bardzo to mu o tym powiedzieć ,że ci sie to nie podoba stanowczo i spokojnie. Generalnie chodzi o to żebyś przede wszystkim nie udawała kogoś kim nie jesteś, swobodnie wyrażała swoje zdanie, jesli mu sie nie spodoba to trudno, a moze to doceni ,ze jestes soba

Gość Laura2777777
Aha i czego faceci nienawidzą- plotek, gadania o ciuchach, kosmetykach,serislach itd, obmawiania znajomych,wspominania swoich byłych. nie musisz rozmawiać na mega inteligentne tematy, ale może na temat waszych wspolnych zainteresowan, jakiś wydarzen ostatnich w waszym życiu, otoczenia, fajnie jest poruszać takie codziennie tematy, czasem możecie pogadać na ambitniejsze typu film , ksiazka, ale nie non-stop bo rozmowa bedzie bardzo sztuczna Nie tworz listy tematow itd, najwazniejsze zeby rozmowa sie toczyła swobodnie I daj jemu sie wykazać, nie wymyslaj tematow Ty cały czas, nie boj sie chwili milczenia