Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkncmqksnc

matka wydaje bardzo duzo pieniedzy na jedzenie

Polecane posty

Gość lkncmqksnc

moim zdaniem stanowczo za duzo wiekszosc tego co kupuje to slodycze !! koniecznie kilogramami ze wygladamy jak tluste swinie to juz inna sprawa, nie da sie jej przemowic do rozsadku

Gość lkncmqksnc
moja matka sama jest szczupła a te słodycze kupuje dla nasm patrzy jak się zajadamy a potem się z nas śmiejee

Gość ghgjhgh
Wy wyglądacie jak tłuste świnie? A jak matka kupuje te słodycze to Cię siłą zmusza do jedzenia ich? Przerażające jest jak widzę w sklepie grubaskę ważącą 150kg, która ma w koszyku same ciastka, czekolady i inne takie pierdoły. :o

Gość lkncmqksnc
wczoraj na przykład zaszalała i kupiła poł chleba i 5 plasterków salcesonu ozorkowego , no szlag mnie trafi kiedy my to zjemy ? a ja potrzebuję ksy na studia ..

Gość lkncmqksnc
nie zmusza ale ja nie umiem sie powstrzymac jestem bardzo lakoma i chyba uzaleznona przez lata od cukru pamietam ze kupowala slodycze zamiast obiadow czesto teraz ciezko mi sobie odmowic ale wiem ze sama bym nie kupowala:/

Gość dvfdsv
To nie jedz slodyczy a schudniesz, prosta sprawa. A matka ile wydaje to tez jej sprawa, pracuje, zajmuje sie domem to i wydaje.

Gość lkncmqksnc
tyle ze ja serio mam wielki problem zeby nie zjesc;/

Gość lkncmqksnc
ostatnio groziła mi, że jeżeli ja nie zjem czekolady, to ona nie zrobi mi pogrzebu :(

Gość jlee33
To nie jedz slodyczy a schudniesz, prosta sprawa. Gowno prawda. Jesli rodzic od malego futruje dziecka slodyczami, to dziecko sie uzaleznia i nie mozna powiedziec "to nie jedz". Sama najlepiej to wiem, bo ja bylam nacpana cukrem jeszcze w burzchu matki, ktora wpierdalala slodycze na potege:O

Gość ghgjhgh
Koorwa, no po prostu tłusta debilka z Ciebie. Maciora, która nie umie się powstrzymać przed żarciem, porażka! Jak chcesz być tłustą świnią to sobie bądź ale nie żal się ludziom, że mamusia Ci kupuje słodycze a Ty się nie umiesz powstrzymać żeby ich nie zjeść. Kaganiec sobie załóż! :o

Gość lkncmqksnc
no wlasnie mowie ze slodkie to pamietam od zawsze w bardzo duzych ilosciach wielkie misy nie bylo na ubrania, na wycieczki, na wakacje ale zarlo zawsze slodkie zalewalo stoly

Gość dvfdsv
Wymowki i tyle. Wez sie za sieebie, a nie na matke zwalasz. Plaszczy dupe jedna z druga przed komputerem i narzeka, ze gruba przez matke.

Gość ghgjhgh
dokładnie, siedzą przed monitorami i płaczą, że tłuste, bo mamusia je utuczyła. Bo były bezwolne i przywiązane do krzesła a rodzice na siłe im wpychali czekoladę do gardła. Przestać żreć, ruszyć dupsko i już, wielkie wyrzeczenie, naprawdę...

Gość jiojio
ghgjhgh, idz do lustra i spojrz na swoj debilny ryj, krowo zasrana

Gość ghgjhgh
Nie muszę patrzeć w lustro, pamiętam jak wyglądam. A wyglądam tak, że nie wstydzę się wychodzić z domu, ponieważ dbam o siebie a nie płaczę na kafe, że mnie mama upasła :D

Gość studentka stomatologii
Ale wy głupoty gadacie... postawcie przed alkoholikiem butelkę z wódką i powiedzcie mu, żeby jej nie wypił. Przecież czekoladoholizm to dokładnie to samo- to jest uzależnienie, a nie kaprys!!!

Gość cxfkjvd
wyobrażam sobie jak ci jest ciężko, ale zbuntuj się i nie jedz tych słodyczy, rób sobie jakieś obiadki zdrowe, sama jak matka nie robi. Jak matka zobaczy ze masz w dupie to jej żarcie to może sie opamięta i przestanie tyle kupować