Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sfjoiewfjsiew

Jak moge spr czy on ma dziecwzyne czy nie ?

Polecane posty

ale tak dyskretnie ? nie ma zadnych kont, pracuje, dosc czesto pije piwo, mieszka ze wspollokatorem, jest niski i mysle, ze zadna dziewczyna na ulicy by go nie poderwala, ani on ją. chyba ze podczas studiow poznal jakąs, spodobali sie sobie, bo to BARDZO mozliwe (poprzez jego swietny charakter) i teraz są razem.. ale czy takie ktos z mojej obserwacji jaką podalam, moze teraz kogos mieć czy raczej wątpicie w to ?

Gość Obserwuj go dzień i noc
Wynajmij Rutkowskiego albo urządź sobie punkt obserwacyjny w piwnicy.

Gość może zapytaj
go?

Gość ewfewefwe
pierdol dyskrecje, wydrukuj ten topik o porozklejaj na przystankach... ktoś musi coś wiedzieć 🖐️

Gość pravvik1 9 9 1 .
mozesz go pocalowac a jak cie pocaluje to znaczy ze jest sam i szuka laski:) proste? jestem praviczkiem ja sie znam:D

Gość ptasiek nastroszony
w czasie kapieli jak mu moszna do dolu tonie to ciezka czyli nie wsadzal a jak plywa po powierzchni ro spuscil i pusta

stac mnie na wiele na prawde..tylko zatsanawiam sie czy go nie podpuscic i czy sam sie nie wygada, albo nie zaproponuje czegos... ;>

Gość pravvik1 9 9 1
a podoba ci sie on? bo jak tak to zacznij z nim gadac i zaproponuj mu kolezenski sex jak mu sie spodoba to bedzie chcial powtorki:D no i bedziesz miala kochanka:D

Gość ergerh
a na chooj chcesz go podpuszczać chcesz go obrazić?

Gość pravvik1 9 9 1
ona chce tylko przespac sie z malym gostkiem to jest normalne:p ja tez tak mam ze jak chce sie dupczyc to ide do lazienki nie wazne czy to mcdonald czy bank i se wale ptaszka tak i pociagam do gory i w dol czesto jak wychodze to sperma jest na kibelkui i na podlodze:/