Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbok_daglas

3kat

Polecane posty

Gość ojojjodjsdjs
opisz to dokładniej ;)

Gość bum tralala
dokładniej: zbok, lala i zgred :P

no wiec...od dluzszego czasu razem z dziewczyna szukalismy kogos do 3kata udalo sie znalesc kogos na czacie ;) starszy faced po 40ce wszystko bylo fajnie...facet sie zjawil na czas odrazu przeslismy do rzeczy facet wyciagnol fiuta a ja patrzalem jak moja dziewczyna bierze go do buzi serce mi walilo jak szalone myslalem ze to jakis sen ale jednoczesnie maxymalnie mnie to podniecalo stanol mi tak bardzo ze mysallem ze zaraz exploduje sami wiecie co sie dzialo dalej:P tobylo niesamowite przezycie polecam .. do odwarznych swiat nalerzy lalusie niech siedza w domciu hehe :P:P

Gość Z takimi błędami ortograficzny
mi, to ja Ci raczej radzę zająć się szkołą, abyś nie skończył kopiąc rowów, choć w obecnej sytuacji gosp. przy Tusku, to może nawet bedziesz szczęściarzem przy tych rowach, bo będziesz miał pracę tak w ogóle. Ale chłopie- ogarnij się!!!! Twój polski leży i kwiczy i super, ze było Ci fajnie, ale zabierz się za poprawną polszczyznę albo nie kalecz języka publicznie.

Gość zdegenerowanaMaupa
Może byłeś w trójkącie z jednym moim znajomym? On też jest po 40 tcei też czatuje. Jakbyś z nim był, to on na końcu przeleciałby Ciebie. :D

Gość Męski Jeż
Masz rację, Małpo! Tak było!

Gość qqqqqqqqqqqqqqrwa
a co mtam niech kaleczy polski,a milo poczytac jak mu palka stala:-PP

nie potrafie pisac po polsku nigdy nie bylem w polsce mieszkam w angli od urodzenia ale widze ze wszystkich to boli ze robie blendy niejestem jakims chujem zewsi wiec nie wyzywac bo bd jechal powas dzien w dzien skurwesyny odpierdolic sie raz na zawsze i nie pisac glupot ....