Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazalia

Czy wasze 7/8 latki tez marudzą o ubrania ?

Polecane posty

Gość Zazalia

a to za wąskie lub to za szerokie,że w ramionkach cos nie tak a rekawki nie takie,w pasie nie odpowiada,w tym głupio sie czuje a w tamtym tez nie jest jej super,cała szafka ubran a ubierze z nich tylko pare i chodzi na okragło w tym samym, macie też tak ze swoimi córeczkami ?

Gość Nie mam, bo od jakis 2 lat
kupuję ciuchy dla niej w jej towarzystwie. Ma prawo decydować, w czym chce chodzić.

Gość Zazalia
tak ja nawet jak kupuję i daję jej wybór to w sklepie jest wszystko fajnie odpowiada,podoba jej się nawet przymierzy a wrócimy do domu i juz jej coś nie pasuje :)

Gość olga.w
U mnie to samo ,tego nie ubierze w tym żle wygląda ile ja bluzek oddałam koleżance z pracy dla syna bo mój nawet nie raczył ubrać i to jest chłopak i tak zaczął decydować co ma ubrać mając niecałe 4 lata ,ostatnio kupiłam mu kurtkę wiatrówkę szaro -czarną i gdzieś był fiolrtowy poasek ,to szedł zakryty bo mu się fiolet babski nie widział więcej kurtki nie ubrał mąż pojechał z nim kupić inną ,mam nadzieje że drugi nie będzie taką marudą .

Gość olga.w
U mnie to samo ,tego nie ubierze w tym żle wygląda ile ja bluzek oddałam koleżance z pracy dla syna bo mój nawet nie raczył ubrać i to jest chłopak i tak zaczął decydować co ma ubrać mając niecałe 4 lata ,ostatnio kupiłam mu kurtkę wiatrówkę szaro -czarną i gdzieś był fiolrtowy poasek ,to szedł zakryty bo mu się fiolet babski nie widział więcej kurtki nie ubrał mąż pojechał z nim kupić inną ,mam nadzieje że drugi nie będzie taką marudą .

Gość mama córeczki.................
Tak robią rozpieszczone dzieci, które marudzą nie tylko o ubrania ale np też o jedzenie, że tego nie zjedzą, tego też nie i mamusie w końcu gotują osobny obiad dla takiej córeczki. Po prostu świat musi kręcić się wokół niej i nie ma tu problemu w ubraniach.

Gość mama córeczki.................
córeczki, lub synka bo nie doczytałam

Gość olga.w
u nas akurat o jedzenie nie ma problemu mój je co dostanie i nie marudzi ale o ubrania tak ,jest to pewnien rodzaj błędu popełnionego w dzieciństwie bo mogłam na silę bez gadania ubierać ale też też tak że dałam dziecku wybór aby sam decydował ,na szczęscie tylko w kwesti ubrań u nas jest czasami spór a tak po za tym rozpieszczony nie jest.

Gość kootwaa
to normalny wiek , musi odkryc co jej sie pododba