Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co.mmmmmyyy

Co myślicie o moim zachowaniu ?

Polecane posty

Gość co.mmmmmyyy

Nie lubię robić sobie zdjęc , nie podobam się sobie. Znalazłam zdjęcia dziewczyny bardzo ładnej na pewnym portalu randkowym,mogłaby być modelką ( a może jest? ) która moim zdaniem jest podobna (!) do mnie ,ale nie jesteśmy identyczne. Kilka cech twarzy się zgadza m.in taki sam nos, równiez duze oczy i usta. Mówiąc krótko ukradłam jej wzystkie fotki ,usunęlam znaki wodne w Photoshopie. Dziewczyna pochodzi z Australii, zmieniłam tło na..moje miasto czyli Warszawe. Męczyłam się z tym całą noc i jeszcze nie skończyłam. Trzeba znaleźć odpowiednie tło żeby pasowało , wkleić postać i kombinować z doborem odcieni ,kolorow nuda... Kilka rzeczy w niej poprawiła m.in skrócilam zbyt wystający podbródek by pasował do mojego. Dziś wstawie fotki na portale randkowe, załozylam kilka kont ,. jestem pewna że zainteresowanie bedzie baaaardzo duże. Kiedyś zresztą tak robiam ,ale... wstawiłam zdjęcia osoby w ogole do mnie nie podobnej, podrywałam panów przez gg i maile, długie rozmoowy czasami całonocna, w pewnym momencie zrywałam kontakt. Ze strachu że wszystko się wyda gdy już spotkamy się ''w realu'' Mam 22 lata, żadnych znajomych ,w ten sposób chce kogoś poznać. Powiedzcie szczerze . Czy któraś z Was też robiła coś podobnego ? Wasze koleżanki/koledzy ? Co o tym myślicie ?

Gość mysle ze jesteś
pasztetem który wstydzi sie swojego wygladu bo ma czego wciskasz nam tu jakies bajki

Gość ale co to za roznica
Heh i tak się wszystko wyda a ty sie ośmieszysz:O Tobie sie wydaje ze jestes PODOBNA do tej osoby , mi tez sie wydawalo ze jestem podobna do Nicole Kidman :D umowisz sie na spotkanie/randke ,facet bedzie czekal na dziewczyne z fotki a przyjdzie ktos inny :O ja bym sie wkurwiła i podziekowala za spotkanie.

Gość smaaaaaaaaaaaaak raaaaaaaaaju
No cóż, normalne to to nie jest :o Nikt zdrowy na umyśle się tak nie zachowuje i tyle. Jeszcze żebyś robiła to dla jaj, z chęci wrażeń. Ale jak piszesz, że chcesz kogoś w ten sposób poznać, to nie rozumiem. Bo przecież i tak w końcu nie decydujesz się na spotkanie. To jaki w tym sens i logika???

Gość ja/takzrobilam
Ja tak kiedyś robiłam , byłam troche puszysta ,wlosy mi wypadaly ,ogolnie tragedia i nic specjalnego. Pokazywalam cudze fotki. Pisalo do mnie hoho masa ludzi. Codziennie kilkanascie/kilkadziesiat wiadomosci. Spotkalam sie z 8 panami w ciągu miesiąca. Z jednym dwukrotnie ,ale chcial mnie prawie silą namowic na //zrobienie loda// jeden nazwal mnie wprost oszustką, sciemniaczką ,kurwą !! :O inny powiedzial ,ze moglam wyslac swoje zdjecia to moze byc cos z tego bylo ,bo z mitomankami sie nie spotyka inny znów podczas spotkania klepnąl mnie w ramie jak kolege i ''sory mała nic z tego'' i poszedl sobie :O po chwili dostaje smsa : trzeba bylo wyslac swoje zdjecia NIE WARTO oszukiwac, i tak sie wyda

Gość tak sobie mysle ze
aaa tam nikt zdowy na umysle tak nie robi :-o typowe komentarze "porzadnych" kafaterian. Kazdy nnas ma na sumieniu wieksze i mniejsze dzwine rzeczy ktore robił w zyciu, ale wiekszosc sie dotego nie przyzna. Autorko a może zób sobie jakies łądne foteeczki i wstaw, wtedy na bank kogos poznasz i nie bedzie strachu ze cos sie sypnie, a tak to jestes na starcie na straconej pozycji, bo chocbys kogos poznała i moze sie tak stac ze go polubisz to bedziesz musiała pozniej sie usunac lub powiedziec prawde, ze to nie Twoje.