Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqdwqdwqdqwd

mój facet jest dziwny

Polecane posty

Gość dqwdqwdqdwqdwqdqwd

niech mi ktos wytłumczy dlaczego tak sie dzieje. wczoraj do mnie przyjechał późno zresztą bo około 23 nie wiem w sumie po co bo rano musiał już jechać ,a miał do mnie 60 km . ale ok ucieszyłam sie ,ze mimo wszystko przyjechał. mówił caly czas jaki to jest na mnie napalony i sie zaczał do mnie dobierac ,ale zobaczył ciekawy film w tv i stwierdził ,ze się pokochamy po filmie. film sie skończyl to on powiedział ,ze już ma na mnie ochote i idzie sie wysikać. ja wtedy domknęłam drzwi za nim bo nie lubie jak są otwarte ,a mieszkam na stancji . a on jak wrócił ,, po co drzwi za mna zamykasz ? i jeszcze tak nimi trzaskasz . specjalnie sie staram cicho zamykać a ty? jak zawsze" i sie odwrócił plecami i seksu nie było ,ale nie namawiałam go bo sama straciłam ochte przez ta jego drobiazgowość a dzisiaj rano jak juz nie było czasu to sie chciał dobierać do mnie.. ogólnie to on inicjuje seks i kochamy sie srednio 3 razy w tyg mimo ,ze razem nie mieszkamy ale nie wiem czemu np on woli najpierw obejrzeć film ,a potem sie kochać albo odkłada seks na ostatnią chwile kiedy już mamy mało czasu i przez niego sie czasem spóźniam itd

Gość war Jatka
0/10

Gość gynesss
marne prowo, usunąć temat

Gość dqwdqwdqdwqdwqdqwd
niby czemu prowo od razu?

Gość To ja się przyłączę
Nie mógł Cię bzyknąć na reklamach????

Gość dqwdqwdqdwqdwqdqwd
może i mógł ,ale nie lubimy takiego szybkiego seksu ;)