Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zabiegana wciążżżżżżżz

jak znajdujecie czas na wszystko?

Polecane posty

Gość zabiegana wciążżżżżżżz

chciałam o tym napisac już dawno, ale właśnie - nie miałam czasu. Teraz luźniejsza chwila w pracy, to piszę. Pytanie keiruje oczywiście do kobiet pracujących/ jak Wam się udaje ogarnac wszelkie aspelty życia i sie przy tym wyspać? Bo jesli macie dzieci, to w ogóle wielki szacunek, ja nie mam i ledwo wyrabiam!!! Moj dzien wygląda tak: 6:00 pobudka, szykowanie sie do pracy. 7:30-15 praca, mam blisko wiec w ciagu 10 minut jestem spowrotem. Obiad i czynności domowe zajmują troche czasu, choc nie robie nie wiadomo jakich wystawnych dań. Pranie,sprzatanie itp - nie robie tego na błysk, powiedziałabym nawet że mam troche brudno. Mam studia zaoczne, co drugii weekend od rana do nocy; w tygodniu tez poswiecam im troche czasu, bo wiadomo, projekty, nauka. 1-3 razy w tygodniu trzeba sie jakos spotkac ze znajomymi - przyjmujemy tylko niektore zaproszenia, ale i tak to zajmuje kupe czasu - np. wracam z pracy ,zjemy, cos tam porobie (zakupy, ogrodek, dom) i zabieram sie za przygotowania - jakies ciasto czy salatkie trzeba zrobic, do nocy jestesmy u kogos, wracam, padam na twarz a o 6 do roboty. Nie zamkne sie przeciez na ludzi jak jakis odludek. W ciagu dnia gora pol godziny mam takiego po prostu odpoczynku. Zawsze cos jest do zrobienia. Partner mi duzo pomaga, ale nie bierze polowy spraw domowych, bo ciezej i dluzej ode mnie pracuje. Kiedy z facetem sie poprzytulac? kiedy seks, jak padam do lozka zmeczona o 22? potrzebuje 7-8h snu, inaczej nie bede funkcjonowac nie dbam o siebie jak nalezy, bo wieczorem nie mam sily na masaze, peelingi, balsamy - marze tylko o spaniu. Lykam witaminki, suplementy, pije kawe, ale zastanawiam sie - jak daja rade kobiety, ktore SAME prowadza dom, ogrod, wychowuja dzieci i pracuja zowdowo?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować