Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody ale dziwny facet

Czemu wszystkie młode dziewczyny są tak mocno wygolone?

Polecane posty

Gość ewkawlkp
a ja lubię moje wygolone paszki nogi a i okolicę intymne też golę nie na zero ale taką maszynką elektryczną do włosów na minimalną długość czuję się wtedy zdecydowanie lepiej pewniej a ale jeśli chodzi o faceta lubię gdy mój ma ogolone pachy

Gość to wygolenie na kuciapce
to zboczenie jest jakies normalne!!!!! Nie poto wlosy tam rosnom zeby je golic czy usuwac w inny sposob, co z was za ludzie !!!!!!!???????????

Gość do ewkawlkp
a pachy na gladko czy strzyzesz na 1 mm np. ?

Gość blablable bla4
chyba sobie kupie maszynke do wlosow :classic_cool: :p

Gość do blablable bla4
a nogi golisz całe czy do kolan?

Gość a ja bym chcial
nieogolona

Gość jakis_taki_normalny
blablable bla4- odezwij się- ja bardzo lubię niedepilowane..i to mega seksowne :-)

Gość Olive_pl
O stopniu wydepilowanego ciała, w tym okolic intymnych decyduje między innymi panująca moda, która kreuje nasze gusta i poczucie estetyki. Od dłuższego czasu w społeczeństwie zachodnim panuje moda na idealnie gładkie wydepilowane miejsca pod pachami, nogi oraz okolice intymne, zarówno u kobiet jak i mężczyzn. Nie bez znaczenia jest także wpływ mediów, aktorów, modelów, celebrytów, którzy propagują gładkie ciała oraz projektantów i producentów, którzy oferują bardzo skąpą bieliznę, spod której nie powinno być widoczne owłosienie. Owłosienie coraz częściej jest postrzegane jako oznaka zaniedbania i nie przywiązywania uwagi do higieny ciała oraz swojego wyglądu. Oczywiście każdy ma prawo do swoich przekonań i upodobań, może decydować o wyglądzie swojego ciała, jednak nie może wpływać na decyzje innych osób a tym bardziej zmieniać utartych poglądów całego społeczeństwa. www.olive.pl - pokusa dla zmysłów