Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia.99125

Dzwonili do was kiedyś z firm telemarketingowych ?

Polecane posty

Gość andzia.99125

Do mnie dzwoniła jakaś babka wczoraj. Dzwoniła od kilku dni ale nie odbierałam bo z nr zastrzeżonego dzwoniła. Ale nie dawała spokoju to w koncu odebrałam. Proponowała atlas Polski, 3 torby podróżne i coś tam jeszcze juz nie pamiętam co. Miałabym za to zapłacic 9,90 (tylko koszty przesyłki), tłumaczyła, ze za 1 paczkę tyle, za kolejne juz coś koło 20z ł. Z początku mówiłam, że nie chce bo mi to nie potrzebne, ale powiedziała, że mogę z tego zrezygnować jak nie bedę chciała dostawac kolejnych paczek. W sumie to nie wiem po co się zgodziałm. No ale jak przyjdzie mi ta paczka , a ma przyjść po świetach to od razu rezygnuje. Mieliście kiedyś przygodę z takimi przesyłkami ?

Gość dfsfdsfdsfdfs
zawsze jest jakiś haczyk, to oszuści i naciągacze 🖐️ telemarketerów trzeba na dzień dobry opierdolić to przestaną dzwonić 🖐️

Gość andzia.99125
Dlatego teraz jestem zła, że się zgodziłam. No ale może jak napisze im tego e-maila , ze nie chce wiecej paczek to nie beda przysyłać ..

Gość weewwerrt
wpakowalas sie w gowno, szczerze wspolczuje ;) z tego co czytalam na necie to ciezko sie od nich wypisac

Gość andzia.99125
Moja kolezanka tez była w takiej sytuacji. Odsyłała im te paczki i w koncu przestali przesyłac. A może to prawda co mówiła ta babka , ze mogę zrezygnować. Ta rozmowa była przez nich nagrywana.

Gość weewwerrt
skonczy sie komornikiem ;)

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie odbieraj tych paczek i tyle, pros zawsze o awizo , po 14 dniach poczta odesle im to z powrotem

Gość andzia.99125
Nie mówcie, ze komornikiem się to skonczy :( Tą 1 paczkę za 9,90 zł odbiorę, zadz od razu i zrezygnuje, a jesli beda dalej przesyłac to jasne, że nie bede odbierała.

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
z tym komornikiem to koles jaja sobie zrobił ;) nie grozi Ci komornik

Gość andzia.99125
Nie straszcie mnie i tak juz jestem spanikowana. Po co ja to gówno wgl zamawiałam ?? Pierwszy i ostatni raz. A teraz jak zadzwonią to powiem im że to oszuści i naciągacze.