Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii

a oto mój kolejny wątek z cyklu...

Polecane posty

No - ja zjadłam rodziców. Naprawdę. A ten brat wiecie ogrodnik to on nawet matury nie ma na ekstremach tak sie uczył. A ten książe Wiliam i Harry to mieli jakiś uniwersytet i tyle. od niego moja babcia ze wsi po 2 latach weterynarii jest wyżej. Walijka ogrywająca BEZ SENSU rodowod od św. Elzbiety i tyle :( I koniec :(

No wiesz - to jest ich sprawa jak oni żyją. Ale w sumie wiesz z tego miałam schizę że jestem dzieckiem biologicznym i że jestem zrobiona PO ŚLUBIE. Takiej schizy dostałam - ale miejsce urodzenia SZPITAL PSYCHIATRYCZNY - to sobie to weż pod uwagę bo to jest jednak ważne i tyle :(

choć wiecie to mi powiedzą że matka miała ślub na pogrzebie i tak rodzice nie są po ślubie kościelnym. no wiecie... w sumie - co to mnie obchodzi. W każdym razie 1. nie jestem dzieckiem biologicznym Bony i Mengele 2. nie jestem po ślubie ani w Anglii ani nigdzie. Ot bękart i tyle :( Bo wiecie moja matka miała ślub na pogrzebie, została zjedzona przez rodzinę królewską. Oni są lepsi od Adolfa Hitlera. naprawdę. On to jedynie,że za Zydów go Bóg potępił, a ci? Ale ciągle żałują, a on nie. On to zrobił dla państwa. A SKĄD ON BYŁ? I w ogóle CO ON ZROBIŁ i tyle :(

Gość Barbaro!
No wiesz - to jest ich sprawa jak oni żyją nie nie bardzo, ciągle to podkreślasz. Zastanów się, ślub kościelny. I co? I nic. A brak ślubu? Też COŚ?

Wiecie oni myśleli że WSZYSCY SĄ MADRZY a ja jestem JEBNIĘTA W ŁEb - wszyscy w tej holandii, niemczech. Ale czemu? Bo to niemożliwe żeby było na odwrót? A jeśli? I tyle. No cóz więcej rzec... ja nie wiem. A jak wiecie to rzeknijcie - czemu nie? Renta jest moja i tyle :(

aaa tam spadajcie - sakramentu nie mają i tyle. mają związek POZASAKRAMENTALNy i tyle. I do kościoła CAŁE ŻYCIE CHODZĄ NA PAŃSTWO. Przez to se ograłam pass niemiecki JAKI TAM BY NIE BYŁ i koniec. No i za to miałam życie oddać, że oni mnie tak pocyganili. A to jest dopiero początek ich cygaństw. I co? Jak ja mogę byc ich dzieckiem? Chcieć kontaktu z nimi? Chybaście na łeby poupadali i tyle :(

A wiecie jeszcze żebym chrzest miała to wiecie co ja mam za chrzest? Papier ktoś sie powie. Nie - chrzest bojowy i koniec :( Nie dam sie ps. a rodowod jak chrzest i co? i tyle :(

I tak tam chodzę do tego kościoła wiecie ZATYKAJĄC NOS ale wszyscy idą to ja też. i tyle. A reszta? A TE NAUKI ICH? Bóg w lampce. No właśnie i tyle :( Ale już dobrze. Kasa moja i koniec :( Żadam pieniędzy mojej matki bo nie mam co jeść!!!!

Gość Barbaro!
podoba mi się wyraz pocyganić, choć jedna nacja pewnie tak nie uważa...

Gość basiu,bassiu,basiuuuuuuuu
podaj numer konta to wysle ci jakies pieniadze na jedzenie

Gość Barbaro!
chodzisz do kościoła BO WSZYSCY IDĄ??? No wiesz? To dziwne.

Gość tu twoja matka
baska ty niewdzieczna dziewucho, twoj brat potrzebuje domu bo ma dziecko a ty stara panno na jakiego ch u ja potrzebujesz moich pieniedzy co?

Gość tu twoja matka
baska ty niewdziecznico jedna! jak smiesz mnie tak szkalowac publicznie, zaraz ci po plerach przejade grabiami to zmadrzejesz ty niewdzieczny bachorze

Gość tu twoja matka
zaraz wpadne do twojego pokoju to ci kurwa wszytskie zebce z mordy wybije grabiami, a w kregoslup ci tak pierdolne ze od razu sie wyprostujesz i do roboty w podskokach pojdziesz, wiecej ci zryc nie dam to zmadrzejesz i matke docenisz

Gość tu twoja matka
niewdzieczny najduchu jeden, bratu tylko zazdroscisz, ale ON MA ZONE aty stara panna jestes wiec nie naleza ci sie pieniadze!!!! BRATU DOM MUSZE BUDOWAC ROZUMIESZ TO ? a ty stara bezdzietna panno wypierdalaj do roboty leniu

Wiecie teraz mi będą w brzuch czy kręgosłup wpierdalać że Bona to jest matka. Literka i cyferka. ja pierodolę - tyle. No ale cóz... kasa byla i taka była prawda. I teraz już jest to historia mojego ojca - nie żyje - biologicznego, matki i tak dalej... i POTASICY , POTASU - takie coś. No i całej mojej rodziny. Wiecie ja i tak z nimi nie będę, no ale coś tam z nimi wspólnego a tu nic. A ten dom gdzie piszę jest ograny uważam rodowodem od św. Elzbiety , Gdańskiem i systemami liczbowymi i tyle. Ktoś trzymał z Gdańskiem, rodowodem - takie cos. Dlatego w ogóle dostałam rodowod i tyle. I dopiero teraz jak się pozbywam osoby, która to wymyśliła - to KEW i tak dalej to dopiero to jest normalny dom i można o to stać, ale to przechodzi w następny rodowod i to znowu są wojny i nic więcej. Tyle :( Dlatego dostałam rodowod i w razie jakby mnie nikt nie wział to KEW i tyle. I teraz tu jest św. patryk i nie po mnie. I co? I tyle. ALE KEW - bo o co mi chodzi - wy sie nauczcie zasad - co to jest KEW i tyle :(

Gość Barbaro!
KEW mnie stresuje.

Ktoś sobie chyba TAKIE COŚ wymyślił żeby mieć Gdańsk wiecie i tyle. I dobrze myślał. Tylko ludziom życie rozwalił ale gdańsk miał i tyle. No i powiem wam tak tam sie zrobiłam tą Slazaczka choć ten Skarbek? Jakie miałam szanse ze Skarbkiem i tak wyszło. Po co komuś z rodowodem Gdańsk to pojęcia nie mam. Chyba za swój uczynek poszedł prosto w dól. Tam dużo Żydów - moze kręcił sie gdzies po Oświęcimiu ok roku 1900 bo to są takie rzeczy? Kto wie :(

Gość tu twoja matka
baska ty debilu zasrany wypierdalaj juz stad

Wiecie rysunkami jeszcze z roku 1920 może wrócić polska arystokracja z Holandii do Polski. Bo jacy oni są? Jak propaganda bolszewicka 1920 - jeden kryminał. I TACY SĄ. Takiej nienawiści to człowiek nie wiem - ja tak nie umiem. Szatańska nienawiść - i takim ludziom z tych obrazków liczycie te podatki. Ale to jest polska mentalność i tyle. Oni jak ci szlachcice przy tym wózku i tak dalej. Wytrzymajcie miesiąc z tym moim domkiem i tyle. Powodzenia. Bo wiecie ja nie miałam stałej pracy w Polsce, no ale tak sie nie zachowywałam i tyle :( No i co więcej? NIe wiem. Resztę sobie dokombinujcie CO JA ROBIŁAM W PIŁSUDSKIM? Czemu ja sie nie bałam. Pass niemiecki miałam i 2 rodowody na szkołe też. Starczy :( Bitwę warszawską też - 2 obrazy w sumie ale zaraz mnie ograli, że zegnaj bo bez krzyża rodowodowego na Szwecję. Na borówki. Ale to też było - czemu nie? I tyle :(

Gość Jadźka :)
no...

Gość Barbaro!
I tak pójdziesz w sobotę z koszyczkiem do kościoła. A może wjedziesz tyłem do ołtarza?

Niestety nie chodzę z koszyczkiem święcić potraw. Jakbym zarabiała to bym poszła. Chociaż to tylko świąteczne potrawy. A z tym Wrocławiem to już tłumaczyłam że to bez sensu i tyle. Wszyscy walczyli żeby był niemiecki stulecia, a tu jakiś ksiądz i biskup postanowlili co to? Warszawę tak mieć. A po co? Żeby sie wszyscy pozabijali? Po co Wrocławiowi Warszawa była. Przecież JUŻ BYŁ ŚLĄSK i tyle. Bez sensu pomysł - piorun w nich trzasnął i koniec :(

Now eicie jak dali Niemcy pieniądze na archikatedrę to był Jan Chrzciciel. Po co wam była archikatedra za cudze pieniądze i wszystko za cudze? A co wy myślicie, że w Niemczech ludzie nie pracują? Bez sensu. A teraz se róbcie co chcecie. Bo z babci miałam mieć Wrocław. CO NAJWYŻEJ medycynę bo była zupełnie nieprawidłowa i tyle. Ale jedno kłamstwo i koniec. Po co mi Wrocław? Czy wyście są normalni? I tyle :(

Do Wrocławia to trzeba miec masę szmalu. Jak juz to Kraków. A tam za darmo? Zostawały Katowice choć tyle ile. Zostawało jeszcze jedno miasto, ale co dalej? Se miałam sama zarobić. I bym poszła do pracy chociaż... ale tak bym nie skończyła. Tak się kończy wyłącznie z polską służbą liturgiczną i w moim przypadku brygidkami równiez. Oraz polskim KK - to są nie wiem SŁUŻĄCY brygidek. Bo chyba nie papieża. Ale mógł byc i tyle. Ogólnie? Służący brygidek :(

Szukam wiecie po sieci rysunków z roku 1920 żeby wam pokazać jak wyglądają dla mnie Polaki w Holandii oraz 2 chyba żyjące koleżanki ze studiów ale niczego nie umiem znaleźć - tylko 1 obrazek umiem znaleźć. To moje zajęcie dalsze w życiu wiecie - szukać tych obrazeczków i wręczać tym , którzy na nie zasługują. Tylko taki jest wszędzie - a ciekawe czemu wiecie? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/00/Leon_Trotsky.JPG No i tym się zajmę w dalszym mym życiu. Ja te rysunki widywałam , ale nie doceniłam ich. NIESTETY :( Ciekawe czemu. Ale teraz se je docenię. Czemu nie? :(

Wiecie oni na mnie, ze na studiach do pracy nie poszłam. No nie ten kierunek - wybaczcie. To w ogóle nie mój kierunek. A ten drugi mój? No wiecie... to w takim razie żaden i tyle. No to samobójstwo. Chociaż... no ale co mi zostało przy takim zyciu. Wybaczcie :(

Wiecie ja od dziecka chciałam sobie być lekarką. Ale tu nie było pieniędzy. I ciągle było że TO PRZEZE MNIE. Wy tego nie rozumiecie. Ja miałam życie gorsze niż więzień KL Auschwitz i do dziś mam. A nie uważacie, że KL Auschwitz powinien być w Gdańsku? Ale nie. Ciekawe czemu :( Ja wiem czemu i tyle :(

Wiecie JEDYNY??? mój pech??? polega na tym, że na tym moim doktoracie ALE NIC TYLKO TYM PIŁSUDSKIM walniętym w łeb - choc 1 osoba uczelnią plus dwóch Amerykanów zajechanych no i doktor bez matury powieszony. No wiecie i rektor i ta Bogusia - bo ten Kevin to jest chory psychicznie w tym momencie wiecie, że tego piłsudskiego mną nie rozwalili i tyle. I powiesiłam nimi koleżankę w 2 ciąży - ona rodziców - to jest jedna tragedia że Piłsudski w Katowicach to karton i cyferka z numerem mieszkania. I prawdopodobnie tak sama mam tragedię wiecie że stara baba a mieszkania nie mam. No to renta i się wyprowadzam. Tyl e:(

Powiem wam w tej ostatniej firmie gdy nie miałam pracy 2 razy poszłam nad morze - NO NORMALNIE PO TO , żeby ograć sobie ten 1 skandal 10 lat wcześniej. CO TO MIAŁO BYC? i tyle :( No i byłam i koniec. Bez zdjęc też by mi nie dali rady. I stałam o polskie morze, ale wiecie tyle ile o morze - W PEWIEN SPOSÓB i taki polityczny. Co oni tam sobie nie myślą i tyle. Niech Gdańsk Polsce odbudują. Bo co mnie Polska obchodzi? tyle - rozwalić wszystko w drobny mak, a niby co mnie ma obchodzić. polskiej renty nie mam. A jak mam to i tak ta służba z powrotem do Polski - przy rentach i emeryturach - co żle im będzie? Ani lekarze. Całkiem dobry fach. CHOC W SUMIE powinni być w sadach na zdrowy rozum, ale kto tu ma zdrowy rozum? I tyle :(