Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony mąż...

pytanie do mężatek

Polecane posty

mam pytanie do mężatek, czy jak byście chciały zdradzić męża zapytałybyście go: co byś zrobił gdybym Cię zdradziła?

albo już to zrobiła:classic_cool: moze też się zastanawiać jaka by była Twoja reakcja ;)

Dodatkowo wczoraj, po powrocie z pracy znalazłem pod naszym łóżkiem golusieńkiego faceta w samych skarpetkach. Jak myślicie, czy to jest powód do niepokoju ? :(

jestem męzatką z długm stażem, przed zdradą zawsze chodze do kfc zeby zapchać kurczakiem wyrzuty sumienia, twoja żona też tak pewnie robi, poobserwuj ją

Gość tiamo
gdybym miała ochotę zdradzić, nigdy nie zapytałabym co by zrobił gdyby tak się stało :)

Gość pierwsza - mniam
Najlepiej odpowiedz jej coś poważnego, groźnego i głębokiego a zarazem prostego aby to zrozumiała. Jak zdradziła to zeżre ją sumienie i będziesz wiedział. Potem kopnij w dupę i niech żałuje....ehhh, baby to są głupie i kombinują.

a ja myslę ze skoro zadała ci to pytanie to boi sie zeby sie nie wydało :D:D:D moze z twoim kumplem?:D

Zamiast obserwować czym się obiada, poobserwuj uważnie wasz związek i odpowiedz sobie na pytanie: czy wszystko jest OK ? Potrzeba zdrady nie bierze się znikąd. Gadaniem się nie przejmuj. Baby kochają takie dywagacje :p

vieviór dywagacje??:D:D mnie to pachnie romansem na kilometr :classic_cool:

Gość tiamo
w dalszym ciągu uważam, że nie zdradziła ani nie zamierza tego zrobić. może po prostu chce zwrócić na siebie Twoja uwagę

to fakt, że nasz związek jest związkiem na odlgłość, widujemy się tylko w weekendy, ale ona od zawsze zachowywała się tak samo, mówiła, że dla niej seks moze nie istnieć a kocha się ze mną tylko dlatego że jestem jej mężem i że nie potrzebuje żadnego innego.... ale widocznie coś się zmieniło, bo skąd by się wzięło takie pytanie?

Gość tiamo
gdybym miała zdradę na sumieniu unikała bym tematu jak ognia

Fau, tobie niby wszystko pachnie romansem, ale gdy tylko proponuję Ci seks, to za każdym razem odmawiasz :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] vieviór Fau, tobie niby wszystko pachnie romansem, ale gdy tylko proponuję Ci seks, to za każdym razem odmawiasz no wiesz nie chce potem zadawać idiotycznych pytań 😭:classic_cool:

Przynajmniej mogę proponować Ci bez obawy, że się zgodzisz. To zaoszczędza nam obojgu mnóstwa życiowych komplikacji ;)

Gość łoj i kunia batym!
jak scena z jednego filmu: facet wraca do dumu i zastaje swoją dziewczynę w trakcie dymania jej od tyłu przez jakiegoś gacha... dziewczyna odwaraca się do niego i mówi: to nie tak jak myslisz!" i chyba nie uwierzył :-)

Gość kleopatra1234
tez zadalam takie pytanie mezowi juz po zdradzie

vieviór ze mną romans?? nie wiem czy ci sie to opłaci :classic_cool: zaniepokojony ja bym drązyła temta?? czemu zadała to pytanie?? bop jesli to jej tylko po glowie chodzi tzn ze coś sie u was nie klei. Moze tez sprawdzac w ten sposób twoją reakcje, ludzie którzy zdradzili mają bardziej liberalne podejscie do zdrady :classic_cool: taka taktyka ;)

Gość łoj i kunia batym!
i to że masz już rogi to pewne jak wyrok śmierci w rosyjkim więzieniu! bez apelacji i odwołania!

Gość Mezatka :D
Mowie Ci ona chce zdradzic ale sie boi:)

tak jest że jak mysli chodzą po głowie to obiekt zdrady na horyzoncie jest. choc są kobiety które w życiu takiego tematu by nie zaczeły właśnie by niewywoływać niepokoju i pytań ewentualnych.