Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i zła ..

Fałszywa przyjaciółka,czy to zemsta?

Polecane posty

Gość załamana i zła ..

Z gośką poznałyśmy się w liceum,spotykała się wtedy z pewnym robertem ale po krótkim czasie się rozstali i jakos tak wyszło że ja zaczęłam się z nim spotykać wtedy wszystko się zmieniło już nie było między nami takiej przyjaźni a później skończyłyśmy szkołę i kontakt się urwał,aż do pewnego momentu. Gośka stanęła przed moimi drzwiami z pytaniem czy może na jakiś czas u mnie zamieszkać bo ma problemy finansowe,trochę zdziwiła się gdy zobaczyła że jestem w ciąży a byłam już w ósmym miesiącu,wtedy powiedziałam jej że jestem dalej z robertem no jej mina nie była za wesoła ale potem dopiero się zaczęło,wróciłam z naszą córeczką ze szpitala wesoła że poród był spokojny a tu nagle gośka mówi mi że jest w ciąży z moim facetem!!

Gość załamana i zła ..
wyrzuciłam ich oboje z mojego domu ! Robert ciągle zapewnia mnie że to nie jest prawda że on mnie kocha i że nigdy nawet jej nie dotknął,ale co ja mam zrobić co myśleć;( co robić;(:(

Gość załamana i zła ..
jakie trudne sprawy? ludzie ja nie wiem co robić mam maleńkie dziecko nie chce żeby wychowywało się bez ojca ale ciągle jest we mnie taka złość ;(

Gość załamana i zła ..
gdyby nie było mojej córeczki nie zawracała bym sobie tym głowy ale mam dziecko i muszę coś z tym zrobić mam czekać i sprawdzić czy ona w ogóle jest w ciązy?

kopnij ich wszystkich w dupe!! będziesz genialną samotną matką i twoje dziecko będzie szczęśliwe